• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
hej dziewczyny
tez staram sie o dzidzie, znaczy tak jakbym odlozyla te starania, poprostu nastawilam sie bardziej na wpadke, no i zobaczymy,:-)przestalam z mezem uzywac zabezpieczen pare miesiecy temu, ale nigdy nie wyszlo tak zebysmy kochali sie w plodne, zreszta okres mi sie poprzestawial to juz nie wiedzialam kiedy te plodne mam
-teraz juz mam regularne i w ta niedziele kiedy dzien byl wedlug wykresy bardzo plodny, bylo przytulanko , jakos tak wyszlo;-)no i ciekawe czy cos z tego bedzie:-p
i pomyslalam sobie ze wlasnie nigdy nie bedzie odpowiedni moment na dzidzie, tez nie jest nam kolorowo pod wzgledem finansowym bo musimy splacac dom, ale ktos mi powiedzial ostatnio, ze gdyby wszczscy tak patrzyli kiedys(np. nasi rodzice) to mnie pewnie na tym swiecie by nie bylo, moj tato zmarl jak ja mialam 3 miesiace i moja mama musiala wychowac trojke dzieci sama 8, 7 lat i ja i jakos sobie dala rade-
oj chyba za duzo sie rozpisalam :-p

pozdrawiam was i powodzenia z zafasolkowaniem :-)

dziekuje lenna-teraz jest juz lepiej , wiesz mozna powiedziec ,ze go nie znalam, znaczy tak bylo bo co ja moge pamietac, najgorszy byl dla mnie okres dziecinstwa bez niego, ale jak to mowia ze dziecko jest prawdziwa sierotka kiedy nie ma matki, bo to ona tak naprawde przelewa na nas najwieksza milosc

Czesc dziewczynn\y
Gosiu dzialajcie i nic nie odkladac na potem. Ja zaszlam wciaze po dlugich starankach, wtedy kiedy bylo bardzo ciezko i finansowo itp. Maz byl po wypadku, ja konczylam szkole, nie mialam pracy, slubu, mieszkania, maz splacal kredyty, tesciowa nie zgadzala sie na nasz slub, I dzidzia wtedyy sie pojawila. Bylo ciezko mieszkalismy po urodzeniu synka u mojej mamy na malym pokoju, jedna pensja. Potem maz poszedl pracowac na statki i kase naplywala na konto. Teraz mieszkanko jest i nasz cudny synek. Maz mowi ze drugie dziecko za bardzo potrzebne do szczescia nam nie jest, ale tu liczy sie Oskar - jedynak zle sie chowa.
Goska kup sobie te testy owul. Tam w Stanach maja rozne bajery i dzialac .

reklama
Wczoraj mialam 9 dc, na tescie byly 2 krechy, jedna ciemna, druga jasna ale widoczna. Akcja byla o 2 nad ranem, potem o 7 - ale to sie nie liczy. Teraz do jutra wieczor przerwa, plemniki beda mialy ponad 48 godz. Moze uda sie poczekac do piatku, zobaczymy ale bedzie ciezko. Maz juz wyjezdza w piatek za tydzien. Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki, a temp. 36,6 wiec owulka sie zbliza.
MILEGO DNIA, maz blokuje mi komputer, ciezko mi sie tu dostac- teraz spi .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry