• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dziewczynki bedzie dobrze, zrobilam test owul, sa II jedna tylko jasniejsza o ton. Owulka sie zbliza, sluzu nie mam , temp. nie mierze . A siostra tam wlasnie mieszka, bedziecie mialy blisko. Dziewczyny przytulac sie dzis czy nie, poczekac do jutra czy dzis dzialac? Kurde co robic?

reklama
J .. co to obchodzi faceta, który oficjalnie zdradzał żonę i od dnia slubu praktycznie nie spędzał z nią wolnych dni. Teraz osobno jadą na urlopy.
hej hausfrau...ja tez tutaj nie rozumiem niemieckich malzenstw, po co sie chajtaja jak maja na boku gdzeis jeszcze po kilku partnerow :eek:...
beatka....dzialaj....wycisnij twojego samczyka do ostatniej kropli...niech ci nie zaluje;-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D:-D korzystaj ile wlezie;-)
a ja z tesciowymi mam kontakt dobry...bo prawie zerowy...:-D:-D:-D mieszkaja niedaleko, ale nie wchodzimy sobie na glowe...ale ogolnie sa w porzadku

hausfrau-planuje testowanko na przyszly tydzien, bo tutaj najwczesniejsze testy ciazowe jakie dostepne sa w sklepie to max do 5 dni przed spodziewana @
wiec moze we srode najwczesniej

Dzialania ida cala para, nastepna akcja jutro wieczorem, tetowanie dzis o 16 ale 2 wyrazne kreski pewnie beda jutro. Dziewczynki milego dnia.
Moj szanowny maz siedzial dzis przy komputerze do 5 rano- to juz chyba jakas powazna choroba.

Gosia testuj dopiero 2-5 dni po terminie @ , bo jajeczko moze sie nie utrzymac ,tak jak u Kasi 2005. Tescik zrobila w dniu przewidywanej @ i byly II kreseczki, ale @ przyszla po paru dniach. Lepiej poczekaj, bo potem mozesz bardzo cierpiec- czekalas tyle czasu ,to pare dni tez poczekaj.Ale mocno trzymam kciuki- p o w o d z e n i a.

reklama
Moj szanowny maz siedzial dzis przy komputerze do 5 rano- to juz chyba jakas powazna choroba.
a010.gif
... no to muszę przyznać, że jestem nieco zszokowana! nie możesz mu podpowiedzieć czegoś w stylu "promieniowanie kompa źle wpływa na plemniki??" albo "poza ekranem kompa istanieje prawdziwy świat?"
Co Twój Mąż robi tyyyyle czasu na kompie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry