• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

lenna u mnie się sprawdziło powiedzenie "cicha woda brzegi rwie" z tym Moim
d015.gif

reklama
hihihi
ja tez tak lubie dziewczyny, podraznic meza:-)

co tam u was kobitki
ja juz klikam z pracy, i potem szkola ,o matko jak mi len w du...e wlazl po tym wolnym
ale jakos sie pozbieram
do potem

Witam z rana w środę!
a010.gif

Oj dziewczyny nie ma lekko... wczoraj ZNÓW skusiłam Męża
d025.gif
g025.gif
c085.gif

Dzisiaj za to nadal dokucza mi ósemka po lewej stronie. Chyba będę musiała iśc do dentysty.
W ogóle jutro urodziny Męża a tutaj mi cos zamówiony prezent nie przychodzi...
c045.gif

Właściwie to powinnam robić torta ale do kawusi pasują lepiej posty na BB
d025.gif

Melduje sie w środowy poranek przy porannej kawce w pracy:-) we wrocku pogoda niestety listopadowa :/ Byłam wczoraj u mojego angiologa i pocieszył , że "razem damy rade przejść i zajść w ciąże". W maju mam dostac umowe na czas nieokreslony, do tego czasu wykonam wszystkie niezbędne badania:)
Przed chwilą odezwała sie do mnie koleżanka, w szoku, że podobno włączył mi się instynkt. Nie mogła w to uwierzyc bo jeszcze pół roku temu zarzekałam sie, że na pewno w przez najbliższe lata żadnych dzieciaków. Najpierw uprawnienia, stabilizacja finansowa i zawodowa etc...Jaka ja głupiutka byłam! Buhahahah! Poprostu raz we mnie jakis zabłąkany piorun grzmotnął i przewrócił system wartosci! ja chce byc mamusia! (póki co wyzywam sie na kocie, jemu to pasuje;-) miłego dnia!

goocia przed slubem też mówiłam wszystkim że nie chcę mieć dzieci, że ich nie lubię i tym podobne teorie :tak: :eek: :-)
ale odkąd pamiętam wszystkie dzieciaki w rodzinie latały za mna jak szalone bo zawsze znajdowałam dla nich czas i jakieś ciekawe zajęcie :-) tak jest do dzisiaj... widocznie mam w sobie to "coś" co lubią dziciaki :happy:

teraz zmieniłam zdanie z wielu powodów... :-) :tak: i co bedzie to będzie

buźki wpisuję sama to je w końcu widać :laugh2: :laugh2:

ja też uwielbiam zajęcia z dzieciakami (czyimiś!) mam 3letniego sąsiada który zawsze ze mną gotuje piecze ciacha i bawi się ze mną w supermana (mam prawdziwy płaszcz). uwielbiam dziecięcą naiwność (uroczą, niewinną) i wiare że w drewnianym pudełku leży skarb piratów a w szafie mieszkaja tajemnicze ldki. Najlepsze że po chwili zabaw z sąsiadem sama ulegam czarowi i wkręcam się fantastycznie!heheheh dzieci są naprawde rewelacyjne, szczególnie do czasu gdy wierzą w czary, magie i baśnie!

reklama
Z drugiej strony dzieci rozumieją czasami więcej niż nam się wydaje. Np. znajoma nauczyła swoje dzieci tylko po niemiecku ale czasami zdarza jej się mówić z nami po polsku jakie to głupoty dzieciaki znów wymysliły... zastanawiam się czy tego choć troche nie rozumieją... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry