Dzieki, kiedys tez bede Cie dopingowac.:-);-)hehe...madrale sie, bo ci goraco dopinguje, co by sil starczylo;-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki, kiedys tez bede Cie dopingowac.:-);-)hehe...madrale sie, bo ci goraco dopinguje, co by sil starczylo;-)![]()
:-)Czesc , milego dnia. My juz na nogach na 8;00 zaprowadze synka do przedszkola a potem czeka mnie sprzatanie i zakupy.no miejmy tylko nadzieje, ze juz niedlugo;-);-)![]()

Cos mi sie zablokowalo i tylko tak moge wysylac posty, zrobilam test owul. i 2 kreska jest bardzo cienka, ale co tam jutro dzialam co ma byc to bedzie. Jak plemniki beda mocne to przetrwaja do 5 dni, wiec jak owulacja bedzie w piatek albo w sobote- plemniki przetrwaja do niedzieli albo poniedzialku. Maz z Warszawy juz wraca wiec juz o 16 bedzie w domu.witam śniadaniowo![]()
lenna z tą budową domu to ja sama nie wiem co z tego będzie... niby Mój się na to napalił na maksa ale kto wie czy nie przygniotą go te wszystkie formalności. W środę jedziemy na spotkanie z architektem, który opowie nam o działkach na miejscu.
Pozyjemy, zobaczymy...
Myśmy nie mogli się powstrzymać i wczoraj się poprzytulaliśmya Mój stwierdził "przecież twój gin tak powiedział, więc my tylko stosujemy się do zaleceń lekarskich" ale cwaniak.....![]()
:-)Spokojnie Goociu , to ze sie juz staramy nie znaczy ze szybko zajdziemy w ciaze. Zobacz ja dzialam od grudnia 2006, potem styczen 2007 i przerwa- potem lipiec, sierpien i wrzesien jak sie nie uda stop na 6 miesiecy, bo maz wyjezdza. Potem dzialam w marcu i kwietniu 2008 i znowu stop na 6 miesiecy.Witajcie dziewczynki! Gdy tak sobie czytam jak u Was blisko prób zafasolkowania to zazdrość mnie pożera;-) W pracy 4 koleżanki na macierzyńskim (!) a i kolega z pokoju o Dzidzie starania rozpoczął i przeżywa wszystko równie mocno jak myJa musze przetrwac ten rok i obserwować urocze Maleństwa dookoła i sycić sie widokiem szczęśliwych Rodziców wokoło...czerwiec, lipiec....kiedy to będzie!!!:dull:
:-);-)a ja i tak trzymam kciuki;-)
cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz...lalalalal:-)![]()

Lenna widze ze znasz moja siostre Kotek 07- to moja mlodsza siostrzyczka.:-)