• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Beatko....3mamy kciuki aby wszystko zaskoczyło:-)

hej lasencje:-)
beata...trzymam kciuki, a ty trzymaj sie:-) jak bedzeisz testowac to daj cynka
hausfrau, gwiazdeczka....no tak tu dzieciaki sa straszne...az zachosze w glowe z kim sie moje dziecko bedzei kumplowac...no bo to nieciekawe towarzystwo:-(
hausfrau...co do dyskusji "odpowiedni moment"...swieta prawda:tak:
goocia...w polsce nie mialam okazji pracowac...zaraz po studiach, bo tu bylam na stypendium, zaczelam pracowac w niemczech...mgr. inz arch....tutaj przechrzczony na dipl. ing....kiepskie pieniadze, bo tu, mam takie wrazenie, sie cv nie liczy jesli doswiadczenia zawodowego brak...ale jak tu zrobic doswiadczenie:baffled::angry:
:-)To faktycznie masz bardzo ciezko, ale moze w koncu ktos da Ci szanse i pokazesz co potrafisz.;-) Tyle nauki , a pracy jak nie ma ,:-ptak nie ma.

beata a tak wogole to jak ci? pewnei smutno co?
No pewnie, teraz jestem sama- synek do 13;30 w przedszkolu. Ale mam na to sposob sprzatam wszystko co tylko mozna umyc, wyczyscic, wyprac i jakos czas mi leci. A maz dzwonil i powiedzial ze juz od pazdziernika bedzie sie staral o zaproszenie nas na statek, wiec pewnie na swieta pojedziemy do niego , na caly miesiac.:elvis:

to fajnie by bylo...:-) a jak fasolka bedzie to tez pojedzeisz? ...bo wiesz ja trzymam kciuki, zeby jednak byla;-)
Wtedy nie pojade.
:-)Maz jest pielegniarzem na statku i jak byl teraz ,w maju na statku, to przyjechala jakas amerykanka na rejs po M.Srodz. byla w 25 tyg. ciazy i urodzila synka. Porod trwal 30 minut, jak maz z lekarzem dobiegli do kabiny to juz glowka byla na zewnatrz , caly porod trwal jakies 30 minut, dziecko motorowka dowiezli do szpitala na jakies wyspie ,ale po miesiacu dziecko zmarlo. Wazylo 800 g, a dlugie bylo na 30cm. Maz mowi ze w ciazy jest bardzo niebezpiecznie plynac statkiem bo buja i to przyspiesza akcje porodowa.:elvis:
:szok:Ale tak sobie ukladam taki plan, bo jak cos planujesz to moze wtedy ta dzidzia po drodze gdzies sie trafi- prawda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry