• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dziewczyny kolorowych i fasolkowych snow.
Maz bedzie na miejscu o 1 w nocy, pewnie tak o 2 zadzwoni. Mam nadzieje ze 01.10. bede sie miala mu czym pochwalic, trzymajcie za mnie kciuki.

Dobranoc

reklama
Beata trzymam kciuki, zeby wyszło Ci II :-)
lenna masz rację, że tutaj możesz nie mieć żadnej szkoły ale jak masz doświadczenie to Cię biorą z pocałowaniem ręki :baffled: . Ta cała Unia w kwestii wykształcenia jest po prostu fikcją... :confused:

Ja niestety od wczoraj mam antybiotyk na penicylinie... z powodu zęba i skierowanie do chirurga... co za życie. :-(

Witam wszystkie dziewczyny, synek juz w przedszkolu a ja jem sniadanko.

Hausfrau moze antybiotyk pomoze na ten bolacy zab.
Maz o 5 dzwonil do mnie juz jest na miejscu, a tam jest ponoc straszny upal a w Gdyni zimno.
Sama jestem ciekawa czy sie nam udalo, @ mam dostac 20.09. ale testowac bede 01.10 chyba ze nie zdaze.

czesc dziewczyny ....dopisuje sie do staraczek ;)

Mam na imie Asia i jestem mamą prawie 2 letniego Jasia .
Mąż na stanie od prawie 3 lat .
z wykształcenia jestem grafikiem a teraz " mamą siedzaca w domu " .
Zaczelismy starania pare miesiecy temu ...i narazie cisza niestety .

mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Hausfrau
to bardzo dobrze że dostałas antybiotyk . Teraz nie bedzie cie tak bolał cholernie i przyotuje zeba i dziasło do ekstrakcji ;)
ja juz z chirurgiem zebowym jestem na " czesc " takie miałam akcje w ciazy że szok .
i teraz wszytkim mówie ...najpierw zeby potem dzidzia )

czesc dziewczyny ....dopisuje sie do staraczek ;)

Mam na imie Asia i jestem mamą prawie 2 letniego Jasia .
Mąż na stanie od prawie 3 lat .
z wykształcenia jestem grafikiem a teraz " mamą siedzaca w domu " .
Zaczelismy starania pare miesiecy temu ...i narazie cisza niestety .

mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Hausfrau to bardzo dobrze że dostałas antybiotyk . Teraz nie bedzie cie tak bolał cholernie i przyotuje zeba i dziasło do ekstrakcji ;)
ja juz z chirurgiem zebowym jestem na " czesc " takie miałam akcje w ciazy że szok .
i teraz wszytkim mówie ...najpierw zeby potem dzidzia )
:-)Witamy Cie bardzo cieplutko, razem bedzie razniej i wesolo.;-)

reklama
Czesc!
Siedzę nad projektami domków bo dzisiaj druga wizyta w banku.
Mój Małż napalił się na wielką działkę prawie o 20 tyś droższą niż planowaliśmy... jak tak będziemy sobie tu i tu dodawać to czarno widze ten cały pomysł...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry