• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Niezła laska z Ciebie Beato;-) Ja pewnie nigdy nie bede miała takich zdjęć! Wczoraj spędziłam dzień z miesięczną Wiktorią. Macierzyństwo to sens zycia...

Goociu bardzo dziekuje.

Zobaczysz jeszcze bedziesz miala dzidzie, nawet dwie. Tylko nie badz smutna, bedzie dobrze- zobaczysz. Jeszcze zatesknimy za spokojnymi nocami. Trzeba cierpliwie czekac i sie nie nakrecac, bo to nam tylko szkodzi. Zobacz Iwonka w tym cyklu nie nastawiala sie na fasolke , a tu prosze dzis rano oglosila ze jest w ciazy. Inne czekaja dluzej na malenstwo a inne wcale nie czekaja. Badz dobrej mysli.

JA bede testowac 01.10 i jak nie bedzie II, to bede czekac na meza 6 miesiecy, ale tez moze nam sie nie udac.
Ty masz meza zawsze przy sobie wiec predzej czy pozniej fasolka bedzie- powodzenia i glowa do gory.

reklama
sobota dzis...dluuuugie wylegiwanie we wyrku...jak aj to lubie...;-)
beata ...iwonka (z watku staraczek) jako swiezo zafasolkowana rozdaje fluidy...moze sie zalapiesz, bo ja juz mocno kciuki za ciebie trzymam, fotki sliczne..
goocia...wiktoria znaczy zwyciestwo:tak: ty tez kiedys zwyciezysz i bedzeisz mamusia...:tak:
hausfrau... i jak tam bank...i jak tam malz.?..polecam strone Hausbau Renovierung Baufinanzierung - HeinzeBauOffice -troszke technicznych wiadomosci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry