• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Lenna mam nadzieje ze wszystkie sie zalapiemy hihihi. Tez lubie polezec w wyrku , ale nie ma lekko. Synus jeszcze z dziadkiem jest na festynie, zaraz pewnie wroci glodny.
Maz do mnie dzwonil w nocy, wszystko jest o.k. jest 2-ch lekarzy filipinczykow, 1 pielegniarz tez filipinczyk i pielegniarka z Jamajki- wiec bedzie o.k. Dali mu kontrakt na miesiac, ale to chyba blad bo pielegniarze maja kontrakty na 6 miesiecy, a lekarze na 3 miesiace. Wiec dokladnie wszystko bede wiedziala dopiero za pare dni, kiedy dokladnie wraca.

Mam nadzieje ze udalo sie i juz za pare dni okaze sie ze jestem w ciazy.

reklama
kurcze mnie boli podbrzusze i krzyz albo na @, albo na fasolke.
Jeszcze pare dni i wszystko sie wyjasni, w tym miesiacu z testem ciazowym nie bede sie spieszyc, bede czekac maksymalnie dlugo.

Dziewczynki trzymajcie za mnie mocno kciuki.

Co tam u was Lenna i Hausfrau maz czuje sie lepiej?

Cześc Dziewczyny! :-)
Korzystam z tego, że Małż-onek sobie na chwilę przysnął na kanapie (widocznie był zmęczony po pełnym programie porannego przytulanka, zakupów no i zrobieniu przez niego pizzy własnoręcznie od A do Z ;-) ) i weszłam na sekund pięc na BB.

Beata2710 a może to fasolka?? Bardzo Ci tego życzę!! W końcu różnie bywa a przecież staraliście się na maksa jak Twój Mąż był w domciu.
lenna dzięki za link :-) na pewno się przyjrzę... jak już dojdę do siebie po wczorajszej opinii banku.

Wyobraźcie sobie wczoraj w baku (Sparkasse) babka prawie nas wyśmiała. Wyszliśmy zdołowani a ja byłam taka wkurzona, że w końcu aż nakrzyczałam na Małża :sorry2: :-(
Babka owa po przeliczeniu wszystkiego o co pytała stwierdziła, że na miesiąc po odliczeniu czynszu, opłat, ubezpieczeń, aut, ogólnych zakupów itp... zostaje nam 190 euro wolnych środków i nie mamy co myśleć o kredycie. Małż zaniemówił bo dokładnie tydzień temu Gość z Commerzbanku (inny znany tutaj bank) dał nam zielone światło na olbrzymią kwotę kredytu (130.000 Euro) i raty po 800 Euro miesięcznie.
Jak już Małż zaniemówił to Baba się na nas tak popatrzyła jakby chciała nam powiedzieć "Z czym mi tutaj gitarę zawracacie"...
No nie wiem jak Wam ale Mnie się wydaje, że któreś z nich zrobiło jakiś błąd albo ja już sama nie wiem... przecież nie mogą być AŻ tak sprzeczne oceny naszej zdolności kredytowej... :szok: :confused: :baffled:

A już na temat bejbikowy ;-)... dałam Małżowi do zrozumienia, że właściwie jest weekend i to w bardzo dobrym momencie... no i dzisiaj rano obudziłam go małym przytulankiem... a wiecie co on na to?? Że mu się to chyba śniło i musi jeszcze dzisiaj zrealizować ten sen bo mu się podobał ;-) :tak: :happy: :cool: ... ale kombinator...

Hausfrau dobrze kombinujesz, przytulaj sie i wykozystaj meza na maxa, tak jak ja swojego hihihi. Jeszcze do tej pory jest zmeczony po ostatniej nocy, no ale czego nie robi sie dla fasolki.

Kurcze bardzo mi przykro ze w banku cos tam sie piepszy, moze pojdziecie do innego banku albo innej placowki tego banku, bo moze baba cos namieszala. Mam kolezanke ktora tez pracuje w banku , tez udziela kredytow i ona sama czasami sciemnia albo ludzi zbywa. Wiec sprobowac zawsze mozna jeszcze gdzies indziej.

Maz dzis tez dzwonil mowil ze jest o.k.
Synek oglada jakies bajeczki , zaraz go umyja a potem do spania.
Oj mam nadzieje, ze te bolace podbrzusze to dobry znak, a nie zwiastun zblizajacej sie @.
No, no maz zrobil sam obiadek, moj to sam moze tylko zjesc obiadek hihihi.

ja niestety póki co muszę przytulać się do przesady ostrożnie, co nie do końca sprzyja atmosferze. Nie mogę się doczekać gdy będziemy działać maksymalnie wyluzowani w celu powołania do życia Łucji/Antosia:-)

Beatko zycze bardzo fasolkowych snów i tzrymam cały czas kciuki (przeżywam Twoją sytuacje a wogóle się nie znamy!)

Miejmy nadzieje,że to jednak Fasolka;-) do pażdziernika szybko przeleci czas, będziemy Ci go w miare możliwości umilać. Tymczasem kończe sobotnioe porządki i otwieram piwko, puszczam film i zaczynam niedzielne leniuchowanie:-) Dobranoc!

reklama
witajcie, tak sobie podtczytuję i widzę, że kilka dziewczyn z wątku o planowaniu płci tutej też zagrzało sobie miejsce. To i ja dołączę :))
Jestem mamą 11miesięcznego synka i już od jakiegoś czasu staramy sie o rodzeństwo dla niego.Mam nadzieję że w tym cyklu się uda. Testowanko jak u Beatki 01.10. a owu się zbliża wielgachnymi kroczkami więc..dziś wieczorkiem do dzieła (właśnie pożengałam mamę z urlopu u nas więc chata wolna)Dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry