Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
napewno sie uda napewno

przesylam fluidki z fasolkami a nawet podwojnymi :-);-);-)
A na jawie..szkoda gadac.Za kazdym razem @
.No coz ,dobrze,ze jestem cierpliwa.Wydaje mi sie,ze za bardzo chce,wyobrazam sobie jak poinformuje o mojej ciazy meza,albo jak mi to ginekolog powie...Macie tez tak????Bo zamiast do gina zaczne chyba chodzic do psychologa
Czesc.No chyba macie racje.Normalnie wydaje sie wszystkim i mnie,ze jest wszystko ok(na zewnatrz)ale co ja czuje, wiem tylko ja.Juz nawet na reklamie Pampersow mam lezki w oczach.A kiedy indziej znowu mam to gdzies(ale nie na dlugo)innym razem mysle,ze nigdy sie nie uda i tak w kolko.Dobrze,ze jest to forum...
z mężem staram sie pół roku i nic ciagle przychodzi @@@ tez czasem nie mam juz siły jeszcze jak widze maluszki znajomych to az mnie zal sciska ale jeszcze poczekam do końca tego roku i ide sie przebadac moze dostaniemy prezent pod choinke:-)(mała fasoleczke)