• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
hm..widocznie niuni jest tam bardzo dobrze i nie chce sie pokac jeszcze tutaj. powiedz swojemu potomkowi, ze cocie na BB juz nie moga sie doczekac informacji o jego urodzinach.powinno pomóc ;)!

ja równiez jestem od Was uzależniona-mój mąż się ze mnie śmieje,że napierw po powrocie z pracy dopadam kompa a pużniej dopiero jego ;DHA HA HA

Ja też jestem od Was dziewczyny straaasznie uzależniona :) Elżbietko trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła :) Za wszystkie Was dziewczyny trzymam kciuki :)
Wiecie mi też się wydaje że to się czuje od początku że to jest "to" :) Wierzę że każdej z nas wkońcu będzie dane doświadczyć takiego uczucia :) Ja też ie chcę się już na nic napalać :) Co ma być to będzie... poprostu :)
Pozdrawiam :)

no JA TEŻ..I KCIUKASKI ZA wAS TZRYMAM..I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ..NO I OCZYWISCIE..TEZ UZALEŻNIŁAM SIE OD WAS..I JAK JEDEN DZIEŃ..DWA MNIE NIE MA..CZUJĘ SIE JAK NA GŁODZie:)hihih..bo zaraz myśl, która teraz..co tam nowego u Was..itd..:)..
Dziękuję za to, ze jesteście!

Aletko..moja kolezanka do dziś się smieje, że 11 dni po terminie nosiła dzidziusia w sobie i pewnie dłuzej by to trwalo ::)..wszystkiego próbowała i ni i nic.., az mąż sie wkurzył :laugh: ;), ze już niech podzieli sie z nim dzieciątkiem..zawiózł do szpitala..tam troszke jakos nastraszyła sie...napatrzyła na rodzące mamay(a jest panikarą:)..ciśnienie jej b. skoczyło..no i..miała cesarke....no i pięknego 3 letniego chłopaczka;)

ALETKA   :) powodzenia i duzo sily na czekajace Cie przelomowe "wydarzenie", czyli porod Waszej dziewczynki
DORKA  :) uszy do gory !!! Nie daj sie smutkom ;)
IZABELKA   :) Dlugo sie staraliscie, jesli mozna spytac?  Dzieki Twojemu osobistemu CUDOWI , ktory jest udzialem Twoim i meza  :D , zrozumialam jeszcze mocniej, ze skoro Wam sie udalo, to nam tez ktoregos pieknego dnia sie uda  ::) wierze w to i po prostu ciesze sie , ze zyje w zwiazku z cudownym mezczyzna- czyli moim Misiakiem  ;D
A na razie pozdrawiam wszystkich weekendowo i majowo, bo na 4 dni jedziemy na zielona trawke odpoczac BUZIAKI  :-* :-* :-*
FASOLKUJCIE :D FASOLKUJCIE  :laugh: KOCHAJCIE SIE  :D

aga26ka życzę udanego i owocnego ;D Odpoczynku :)
Aletko życzę Ci z całego serducha porodu "bez pomocy lekarza" (jego "wywoływacza") Napewno już niedługo będziesz mamusią :) Życzę Ci aby to było jutro :) Piękny dzień :)
Doreczko ciekawa historia :) MOja koleżanka żeby wywołać poród umyła swoje 4 duże akwaria, poprzenosiła kamyczki, nanosiła wody do akwariów i torpedą ją wieźli do szpitala zaraz po tym :) Także różne ciekawe żeczy się zdarzają :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry