• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Elżbietko oby to była fasoleczka, trzymam kciuki. Już się nie mogę doczekać żebyśmy wszystkie spotkały się np. w galerii brzuszków. ;D ;D

reklama
che ale sie boje robic sobie nadzieje! zeby po raz kolejny sie nie rozczarowac...
Izabelko, powiedz, czy ty czułaś że w tobie jest żywa istota,zanim zrobilas test??

Aletko, Ty jeszcze tutaj!!jak zobaczylam cie na forum myślalam że masz radosną nowinę o szczesliwym rozwiązaniu!! no ale jak by tu nie patrzec to juz nieługo nastąpi:) fajnie ci... ja tez chce!

nie nie myślałam nawet o tym (że tam jest nasza maleńka istotka)za duzo bo cieżko mi było uwierzyć, a mąż mi tłumaczył żebym sie nie napalała bo jak to @ to jeszcze na złość sie spóźni a jak dzidzia to i tak @ nie przyjdzie ... więc dlatego tak długo nie robiłam testu bo bałam sie rozczarowania.
Jak bym sobie wyobrażała po jajeczkowaniu że tam już coś jest to jeszcze bym (z moją wyobraźnia) wymyśliła że doszło do samo poronienia jak by przyszła @
trochę to pogmatwane ale lepiej nie odpowiem ;D mam nadzieję ze choć troche mnie zrozumiecie

bo ja to sobie wyobrazam ze od pierwszego dnia bede czuła ze zapoczątkowaliśmy nowe życie...
a teraz nic taiego nie czuje, tylko wielka nadzieje że moze jest...

Niektóre kobiety podobno czują moment zaplodnienia...ja nie kojarze...
trzeba mocno wierzyć że jest! A za sobą masz cała armię wierzących wiec głowa do gory!!!!!!!!!

dziękuje!!to wspaniale ze jestescie,ze myślicie i trzymacie kciuki za kogoś kogo sie bezpośrednio nie zna.
ja juz nie moge dnia prztrzymac bez Was!! jestem uzależniona??!! :o

reklama
Aletka ,moze mąż coś zdziala, napewno wiesz o tych prostaglangynach spermie, co rozluźnia szyjką macicy...
normalnie przyjemne z pożytecznym ;) i wyjdzie najdoskonalszy prezent na Dzień Matki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry