• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Aletka-życzę szybkiegoi bezbolesnego rozwiązanka ;D,Masz rację porodu nie ma się co bać i tak czy siak trzeba urodzić .Ja swoje pierwsze maleństwo urodziłam bardzo szybciutko.Teraz czekam aby zajść w ciąże z drugim dzidziusiem-ale jakoś jak na razie nic nie wychodzi-ale nie poddaje się i staramy się dalej ::)Pozdrawiam.

reklama
No jasne do odważnych świat należy :) Aletko
LANA napewno już niedługo zaciążysz :) Życzę cierpliwości i wytrwałości :) Tobie i całej reszcie starających się forumowiczek ;D

Elżbietko masz całkowitą rację, tyle że my ostatnio wcale nie "leniuchujemy" tylko że ja mogę tylko chwilkę bo zaraz mnie boli brzuszek :( A @ nie ma :( Pewnie jak zaświeci słonko i będzie baaardzo cieplutko to mnie @ dopadnie i będzie "męczyć" feeeeeeeeeeeeeeeeee jak ja tego nie nawidzę :( :( :(
Pozdrawiam cieplusieńiuńko :) (cokolwiek to znaczy ;D )

HIHI DZIEWCZYNY MU JUZ ZA NIEDLUGO ZACZYNAMY DZIALAC!!ZOBACZYMY CZY SIE UDA I JAK TO BEDZIE!ALE NAWET JAKS IE NIUDA MAMY JESZCZE MNOSTOW CZASU!!!I BEDZIE WIECEJ PRZYJEMNOSCI!!!

Trzymam kciuki LILITH ;D Oby Wam się za pierwszym razem udało :)
Pozdrawiam i tzrymam kciuki za Was wszystkie ;D ;D ;D Oznajmiajcie tak piękne wieści jak dzisiaj Izabelka :)

LANO cudownie ze masz juz jednego dzieciaczka, a za chwola pojawi sie na horyzoncie kolejny, zobaczysz!!
każda z nas czeka na swoje szczescie i wlasciwą porę, kiedy to zawita do nas fasoleczka!!
nie poddawajmy sie, jest o kogo walczyć!!

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy-co ja bym bez Was zrobiła.Ale dziś aż chce się żyć,samo szczęście tryska na naszym forum -po pięknej wiadomości od Izabelki ;D Od razu mi się nastrój poprawił.Życzę Wam dziewuszki-abyśmy szybciutko i szczęśliwie zafasolkowały ;D FASOLKI GÓRĄ :-*

DODECZKA CHYBA JUZ SOBIE PRZEMYSLALAM SPRAWE mojego przejmowania sie: zajelam sie czym innym, tzn. staram sie docenic kazda chwilke, nawet ta najmniejsza ze z mezusiem mozemy sobie " brykac", ukladac czas jak sie chce i na raie nie myslec o obowiazkach.Znaczy obowiazki mamy oczywiscie, jak kazdy, ale chodzi mi o taki luzik miedzy nami , czulosc i ... no nie potrafie tego opisac, ale moj maz to rewelacyjny facet po prostu ::) Jestesmy razem 10 lat jako para w sumie. Wiec dobrze wiem o co Ci chodzi Dodeczko: po prostu jestes na etapie " bedzie to bedzie dzidzius - nie bedzie dzidzi , to jeszcze sie postaramy" ? Bo ja tak. Po prostu staram sie prowadzic normalne zycie, stres juz mnie na tyle zjadl i starania o dziecko, ze sie wyczerpalam. Staram sie zyc prosto, bez takiego obwiniania sie o wszystko Uff...
SUPER, ZE MASZ MOZLIWOSC PRZEBYWANIA Z DZIECMI, wsrod moich znajomych i rodziny dzieci jakos malo , kuzynka urodzila w styczniu , ale mieszka daleko.
POZDRAWIAM :)

reklama
Aga super że do tego doszłaś. Trzeba też żyć normalnie i jak mówią : przestaniesz myśleć intensywnie o dzidzi to sama zawita.
Oby się wam udało!!! A póki co czerpcie ile się da.
Ja mam w weekend 2 panieńskie-zero już teraz alkoholu i boję się bo tam będzie pełno dymu papierosów. A za 2 tyg 2 śluby ;D mam nadzieję że nie zasnę o 10 hihihi Planki trzeba zmieniać. Z sylwestrem na przykład mieliśmy iść na białą salę-i nici- bo to będzie końcówka. Ale czego się nie robi...
Bawcie się !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry