• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

:) hej Dodeczka, zgadzam sie z Toba w 100% i cytujac jeden z moich ulubionych filmow, powiem Wam drogie Starajace sie :  "zgadzam sie z przedmowca, przejdzmy od slow do czynow."  ;D ;D ;D
iza123 glowa do gory, niedlugo to Ty bedziesz kupowac ubranka ale juz dla swojej dzidzi  ;) Ja tez prawie przestalam w to wierzyc, a teraz.........zobacz na moj suwaczek  ::)
A szczerze wiele dziewczyn (do ktorych i ja sie zaliczam  :D ) tak mowi, ze w cyklu "spisanym na straty" okazalo sie , ze nosza pod serduchem dziecko, wiec... pozostaje mi tylko zyczyc Wam owocnego lata!!! POZDRAWIAMY WAS FASOLKOWO

reklama
Dziewczyny nie możecie sie załamywać dzidziuś pojawia się w chwilach szczęścia a nie smutku i zdołowania !! Głowa do góry całe wakacje przed Wami a maleństwo tak naprawdę pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie :)

Ja tak jak aga26ka pozdrawiam Was fasolkowo i tzrymam kciuki !! Nie załamywać mi się tu (bo będę krzyczeć) !! Myślcie tylko o przyjemności a maleństwo zrobi Wam taką niespodziankę jak nie jednej z Nas już zafasolkowanych :) Trzymam piąstki :-*

Witam wszystkich,

Rzeczywiście bardzo trudno NIE myśleć o tym, ze chcę się mieć fasolkę....
Ja już wczoraj myslłam, ze mam :) ale niestety nie mam...

My staramy się zmężem bardzo którtko więc z jedenj strony się rozczarowaliśmy a drugiej chyba byśmy byli bardzo zaskoczeni jakby to było wczoraj... :)

W sierpniu jedziemy nad morze więc mamy nadzieję, ze jak do tego czasu nic, to moze tam.... :)

NIE MOZNA SIE PODDAWAC!

Wazne ze nie jestesmy sami na swiecie i chocby tu mamy z kim porozmawiac.

Jestem tu b. ktortko ale podoba mi sie tutaj :) i atmosfera bardzo przyjacielska... DZIEKUJE...

Dodeczka wcześniej się chyba nie ujawni mały lokator bo w sobotę @ się trafiła NIESTETY...

Ale może z wakacji wrócimy w trójeczkę, kto to wie... :) Na pewno się pochwale :)

WITOJCIE,
WLASNIE WROCILAM Z ZAKOPCA-STAD TO POWITANIE!
ILE WAS TU JUZ PRZYBYLO!FAJNIE!POZDRAWIAM WAS TE KTORE SIE DOPIERO POKAZALY I TE KTORE SA JUZ OD POCZATKU!CIESZE SIE ,ZE JESTESCIE I WZAJEMNIE SIE WSPIERAMY W STARANIACH O MALUSZKA!TO JA ZALOZYLAM TEN WATEK-BARDZO MI POMOGL,ALE DALEJ SIE STARAMY Z MEZEM O NASZEGO SZYMALKA I JESZCZE NIC!DLA TYCH, KTORE NIE SA W TEMACIE OPOWIEM W SKROCIE NASZE TARNKA-STARAMY SIE OD LISTOPADA 2004 I NADAL NIC,MAM NIEREGULARNE CYKLE I JAK POWIEDZIAL GIN ZESPOL POLICYCYSTYCZNYCH JAJNIKOWO-PRZEPISAL MI CLO I DUPHASTON,MAM ZACZAC OD KOLEJNEGO CYKLU, ALE JAK NARAZIE NIE MOGE SIE DOCZEKAC OKRESU - A TO JUZ 6O PARE DNI I NIC...ROBILAM JUZ 2 TESTY ALE TYLKO JEDNA KRECHA WIEC W CIAZY NIE JESTEM!JESTEM WYLUZOWANA BO MAM WAKACJE I NIC. MOJ MAZ MIAL TYDZIEN URLOPU,MYSLELISMY,ZE MOZE WTEDY COS SIE NAM ZAFASOLKUJE!GORSKIE POWIETRZE, SZYBKIE KRAZENIE KRWI I MOZE WTEDY...A TU NIC....TROCHE SIE NIEPOKOJE TYM DLUGASNYM CYKLEM BO ZAWSZE MIALAM DLUGIE ALE NIGDY AZ TAK...
A TAK JUZ BYM CHCIALA MIEC MALUSZKA POD SERDUSZKIEM!!!
A TAK TO...CHYBA SOBIE KUPIMY PSA!MARZE O LABRADORKU TAKIM LADNYM KREMOWYM!JAK NA REKLAMACH! MOZE KTORAS Z WAS MA TAKIEGO SZCZENIACZKA!ALBO WIECIE KTO MA!CHETNIE KUPIE!
JUZ NA PEWIEN CZAS NIC NIE PISALAM NA FORUM BO POMYSLALAM-URYAM WSZYSTKO CO DOTYCZY DZIECKA I CIAZY I NIC NIE CZYTAM O TYM, MOZE WTEDY COS WYJDZIE!ALE ZA BARDZO MNIE DO WAS CIAGNIE!
TO TYLE NARAZIE,PA

Witaj Bogda! :)

My starmy się od miesiąca z mężem o dzidzie więc ja na razie patrzę na to wszystko bardziej optymistycznie... Wiem, ze to nie jest tak ze jak się chcę to się ma :)
Trzeba cierpliwości :)

Pozdrawiam cieplutko! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry