reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada 😅
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.
Współczuję okresu na wesele. 😣 Udanej zabawy!

Dzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada 😅
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.
My idziemy 25 i akurat tak wypada mi termin okresu więc też się tego obawiam,bo pierwszy dzień mam dosyć konkretny 🫣 oby okres nie przeszkadzał w zabawie !❤️

Kurde właśnie zapisałam się no nowej gin, która przyjmuje tylko 1 w tygodniu i wypada mi wtedy dzień owulacji więc idealnie, żeby sprawdziła jak to wygląda wszystko, ale że to płodne to będziemy działać 🙈
Przy takim zwykłym USG czy badaniu na fotelu to zupełnie w niczym nie przeszkadza :D przecież nawet jak ma się podawany zastrzyk i się sprawdza czy pęcherzyk pękł to wiadomo że trzeba działać w tym czasie 🫣 co innego gdy właśnie jakieś wymazy są pobierane to wtedy trzeba się chociaż 24h wstrzymać bo mogą być fałszywe wyniki.

reklama
Do góry