reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Chodziłam cały czas prywatnie do gina (ordynator ginekologii w szpitalu, teraz dyrektor szpitala) polecany, ale wizyty dosłownie 5min, leki przepisywał jak cukierki bez badań (po 1 stracie brałam co dawał bez zastanowienia) ostatnio chyba się wypalił bo zero kontaktu (chociaż zawsze był dość ciężki) nie proponował żadnych badań jedynie jak o coś prosiłam (a kiedyś bardzo mało wiedzialam, co można zbadać przy dłuższych staraniach) w tym roku zapisałam się na NFZ i matko, dzień a noc. Wizyta 30min, bardzo dobry kontakt, opisywał badanie i co możemy zrobić. Oby tylko jakoś to wpłynęło 🙈
Ja w drugim tygodniu listopada idę do gina na NFZ- opinie ma mieszane ale chciałam sprawdzić innego gina - po chyba 7 latach idę na NFZ.
Mam nadzieję,że to nie będzie szybka akcja tylko normalnie mnie wyslucha itd. Sprawdzi torbiel itd.

Mnie też testy LH rozwalają 😆😆😆
Na Primo prawie pik a DL jeszcze daleka droga 😆
12dc
No nic ,pobawię się nimi jeszcze kilka dni

Załączniki

• 1000011852.jpg
    1000011852.jpg
    512,2 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry