reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
ja też chętnie przygarnę przepis
Chodziło mi o tego Buddego ale już wygooglowalam 🤣
A przepis na ciasto chętnie przygarnę 😃
Tylko jak macie mrożone wiśnie i są mocno zamrożone to dajcie ich trochę mniej bo ja nie pomyślałam i mi spód się upiekł ale pływa bo owoce sok puściły 😆😱

A z Buddym był kiedyś program TV na tlc - pokazywali pracę jego piekarni. Teraz to się tak rozwinęło, że mają maszyny,które same torty składają i nadziewają, tynkuja 😆

Słuchajcie ogłaszam sukces. Nie płakałam całe dwa dni. I pierwszy raz od tygodnia zrobiłam dziś makijaż. Odkąd dostałam okresu w sobotę nie malowałam się w ogóle czasem nawet nie chciało mi się zrobić wieczornej pielęgnacji twarzy. Ale dzisiaj dwie doby emocjonalnie na plus i zrobiłam się na bóstwo z okazji piątku. Włosów co prawda nie pokręciłam ale jest duży progres 💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻

Tylko jak macie mrożone wiśnie i są mocno zamrożone to dajcie ich trochę mniej bo ja nie pomyślałam i mi spód się upiekł ale pływa bo owoce sok puściły 😆😱

A z Buddym był kiedyś program TV na tlc - pokazywali pracę jego piekarni. Teraz to się tak rozwinęło, że mają maszyny,które same torty składają i nadziewają, tynkuja 😆
Widziałam w stanach w wallmarcie jego torty i kawałki tortów ale to jakaś masówka okrutna chyba bez związku z jego prawdziwą cukiernią bo miały takie długie daty ważności że się bałam że będę świecić jak zjem 🤣

Ja jutro testuję 12 dpo i jestem w szoku sama ze wytrzymałam i nie zrobiłam wcześniej ale pierwszy raz aż tak boje się robić test bo przeraża mnie że się zawiodę, w poprzednie miesiące się tak nie bałam tego rozczarowania
Trzymam kciuki, mocno trzymam ! 😍 Ale pamiętaj jeżeli nie teraz to następnym razem, na chłodno podchodź do tego 😇

Widziałam w stanach w wallmarcie jego torty i kawałki tortów ale to jakaś masówka okrutna chyba bez związku z jego prawdziwą cukiernią bo miały takie długie daty ważności że się bałam że będę świecić jak zjem 🤣
Tort na wesele w pl też się tydzień robi - czasami nawet dłużej:)
No dużo ludzi tam ponoć narzeka ,że to straciło na jakości,że straciło ducha rękodzieła ale no wiadomo - hajs się liczy 🤌🏼

reklama
Do góry