Mnie dziś tak mdli, że albo jelitówka, albo ciąża urojonaJa oszalejePiersi mnie pieką bola, głowa napierdziela, skurcze mam... Jak tak mam cierpieć do okresu to ja podziękuję
![]()
reklama
Kinga0402
Fanka BB :)
Już nie aż tak dużoJa w kazdym kujnieciu w brzuchu doszukuje sie i dopisuje objawy, wiec glowa mi obecnie siada, jak tu kurde wyluzowac?!a tu jeszcze tyle trzeba czekac
![]()

Lady Strejser
Zaangażowana w BB
ja też chętnie przygarnę przepis
Chodziło mi o tego Buddego ale już wygooglowalam
A przepis na ciasto chętnie przygarnę![]()
Pleśniak z wiśniami - DoradcaSmaku.pl
Pleśniak z wiśniami - DoradcaSmaku - ten przepis cieszy się popularnością, sprawdź.

A z Buddym był kiedyś program TV na tlc - pokazywali pracę jego piekarni. Teraz to się tak rozwinęło, że mają maszyny,które same torty składają i nadziewają, tynkuja

Jane Doe
Słuchajcie ogłaszam sukces. Nie płakałam całe dwa dni. I pierwszy raz od tygodnia zrobiłam dziś makijaż. Odkąd dostałam okresu w sobotę nie malowałam się w ogóle czasem nawet nie chciało mi się zrobić wieczornej pielęgnacji twarzy. Ale dzisiaj dwie doby emocjonalnie na plus i zrobiłam się na bóstwo z okazji piątku. Włosów co prawda nie pokręciłam ale jest duży progres 

RóżowaAura
Ile jesteś dni po ?Mnie dziś tak mdli, że albo jelitówka, albo ciąża urojona![]()

Jane Doe
Widziałam w stanach w wallmarcie jego torty i kawałki tortów ale to jakaś masówka okrutna chyba bez związku z jego prawdziwą cukiernią bo miały takie długie daty ważności że się bałam że będę świecić jak zjemTylko jak macie mrożone wiśnie i są mocno zamrożone to dajcie ich trochę mniej bo ja nie pomyślałam i mi spód się upiekł ale pływa bo owoce sok puściły![]()
Pleśniak z wiśniami - DoradcaSmaku.pl
Pleśniak z wiśniami - DoradcaSmaku - ten przepis cieszy się popularnością, sprawdź.www.doradcasmaku.pl
A z Buddym był kiedyś program TV na tlc - pokazywali pracę jego piekarni. Teraz to się tak rozwinęło, że mają maszyny,które same torty składają i nadziewają, tynkuja![]()

RóżowaAura
Trzymam kciuki, mocno trzymam !Ja jutro testuję 12 dpo i jestem w szoku sama ze wytrzymałam i nie zrobiłam wcześniej ale pierwszy raz aż tak boje się robić test bo przeraża mnie że się zawiodę, w poprzednie miesiące się tak nie bałam tego rozczarowania

Lady Strejser
Zaangażowana w BB
Tort na wesele w pl też się tydzień robi - czasami nawet dłużejWidziałam w stanach w wallmarcie jego torty i kawałki tortów ale to jakaś masówka okrutna chyba bez związku z jego prawdziwą cukiernią bo miały takie długie daty ważności że się bałam że będę świecić jak zjem![]()
No dużo ludzi tam ponoć narzeka ,że to straciło na jakości,że straciło ducha rękodzieła ale no wiadomo - hajs się liczy

reklama
Jane Doe
Ale bym sobie zjadła tort weselny… w ogóle tort…Tort na wesele w pl też się tydzień robi - czasami nawet dłużej
No dużo ludzi tam ponoć narzeka ,że to straciło na jakości,że straciło ducha rękodzieła ale no wiadomo - hajs się liczy![]()