Hermeneg
Fanka BB :)
Będziesz piekła?
Oj nie, córka by mi nie wybaczyła gdybym spierniczyła sprawę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Będziesz piekła?
Wracając do tematu kubków, oto mój zestaw jesieniarydo tego mam zatyczkę do telefonu gdzie się ładuje w kształcie liścia i etui w liście i dynie na telefon ale nie mam wam jak tego pokazać
wszystko kupione w tym roku, tak mnie naszło
![]()
W tej sytuacji się nie dziwięteraz chyba jak zobaczę kreskę to uwierzę chyba dopiero jak 3 testy różnych firm mi ją pokażą![]()
Mój to by tak chciał, żebym się rwała do robienia ciastPrzeglądam sobie Pinteresta i wyskoczyło mi ciasto Halloween fudge, już w myślach czynię listę składników a tu biedny mąż jeszcze szarlotki nie dostał![]()
Jak ja nie lubie kroic cynamonek w te plasterkibeda brzydkie, ale smaczne, to tez sie liczy prawda?
ale pachnie oblednie, bo wlasnie sie pieka
Mnie akurat też nigdy nie wyszła fabryczna na pinku, więc osobiście uznałabym za pozytyw.Jestem jakieś 9/10 dpo, nie było to z pierwszego siku, nie nastawiałam się na testowanie, po prostu stwierdziłam nagle że zrobię, zdj zrobione jakieś 5-6 min po zrobieniu testu. Też wydaje mi się że jest fabryczna, nie ma żadnej poświaty różowego
Nigdy strumieniowego nie kupuje, zawsze mi cos nie wychodziło, raz zasikałam go na amenCo Ty mówisz, a mi się one wydawały godne zaufania tzn jako te najczęściej polecane![]()
Nigdy strumieniowego nie kupuje, zawsze mi cos nie wychodziło, raz zasikałam go na amenkupuje tylko płytkowe ale tez raczej pinki.
Tyle ze ja nie robie testu przed miesiączka, zawsze dopiero jak się spóźnia wiec nie mam takiego doświadczenia jak Wy![]()