reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Przeglądam sobie Pinteresta i wyskoczyło mi ciasto Halloween fudge, już w myślach czynię listę składników a tu biedny mąż jeszcze szarlotki nie dostał 😅

Jestem jakieś 9/10 dpo, nie było to z pierwszego siku, nie nastawiałam się na testowanie, po prostu stwierdziłam nagle że zrobię, zdj zrobione jakieś 5-6 min po zrobieniu testu. Też wydaje mi się że jest fabryczna, nie ma żadnej poświaty różowego
Mnie akurat też nigdy nie wyszła fabryczna na pinku, więc osobiście uznałabym za pozytyw.

Co Ty mówisz, a mi się one wydawały godne zaufania tzn jako te najczęściej polecane 😱🤐
Nigdy strumieniowego nie kupuje, zawsze mi cos nie wychodziło, raz zasikałam go na amen 😂 kupuje tylko płytkowe ale tez raczej pinki.
Tyle ze ja nie robie testu przed miesiączka, zawsze dopiero jak się spóźnia wiec nie mam takiego doświadczenia jak Wy 😁

reklama
Do góry