reklama
Cukierkowa26
Początkująca w BB
Jestem jakieś 9/10 dpo, nie było to z pierwszego siku, nie nastawiałam się na testowanie, po prostu stwierdziłam nagle że zrobię, zdj zrobione jakieś 5-6 min po zrobieniu testu. Też wydaje mi się że jest fabryczna, nie ma żadnej poświaty różowegoI po jakim czasie zdjecie zrobilas?
Hermeneg
Fanka BB :)
Nie przejmuj się - ja tez tak mam. Zwłaszcza jak np idę do innego lekarza, to mam nadzieje ze on magicznie odkryje co mi jest i naprawi to w dwa dni. Nie zmieniałam lekarzy często ale no zmieniałam i tak było za każdym razem. Albo ze w końcu zrobie jakieś badanie które powie „o! To dlatego” i wezmę 3 tabletki i będzie po sprawie.
Mam tak samo xD Date ostatniej miesiączki sprawdzam przed gabinetem i powtarzam 100 razy żeby nie zapomnieć
Nie wiem co to te cdmiałam polipy na endometrium i były wycięte i przekazane do badań histopatologicznych. Czekałam jakieś 4tyg nim zadzwoniłam czy są do odbioru i były. Na wypisie miałam 3-5tyg ale lekarz mi powiedział ze bliżej 5 niż 3 dlatego po 4 zadzwoniłam a czy były szybciej to nie wiem
Rozumiem

Ja mam dostac wyniki mailem, czekam do drugiego tygodnia listopada, potem bede dzwonić

Możemy jak dorosłe kobiety seks nazywać seksem, czy musimy rzeczywistość zakłamywać?![]()
Popieram apel!

Jak Wy w ciążę od przytulania chcecie zachodzić to ja nie wiem

Zobacz załącznik 1724709Musialam go rozebrać żeby lepiej wyszło zdjęcie. Ja wiem, że to fabryczna ale z nudów sobie zrobiłam![]()
Jak dla mnie to jest szara a nie różowa

Cukierkowa26
Początkująca w BB
To ponowilabym jutro rano, bo dzisiaj to cos wyjatkowo ta szara sie wybila, ale jutro 10-11 powinno byc cos wiecej, ale pamietaj, jesli nie do terminu @ spokojnie sikamy dalej
Rano powtórzę, ale w sumie jestem pewna że to fabrycznaTo ponowilabym jutro rano, bo dzisiaj to cos wyjatkowo ta szara sie wybila, ale jutro 10-11 powinno byc cos wiecej, ale pamietaj, jesli nie do terminu @ spokojnie sikamy dalej![]()

poziomkowa00
Ja się na temat pinkow strumieniowych nie wypowiadam bo w marcu miałam jebnitną kreskę z ujemną betą po paru godzinach ,więc bardzo ich nie lubię 

Zestresowana13
Co Ty mówisz, a mi się one wydawały godne zaufania tzn jako te najczęściej polecaneJa się na temat pinkow strumieniowych nie wypowiadam bo w marcu miałam jebnitną kreskę z ujemną betą po paru godzinach ,więc bardzo ich nie lubię![]()

reklama
poziomkowa00
No ja jednak bardziej wolę facelle strumieniowe albo pinki ale te płytkowe bo na nich nigdy nie zdażyły mi się cienie.a to jest ten pink z marca robiony gdzieś o 5 rano a o 10 beta <2.3Co Ty mówisz, a mi się one wydawały godne zaufania tzn jako te najczęściej polecane![]()

Załączniki