reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
I po jakim czasie zdjecie zrobilas?
Jestem jakieś 9/10 dpo, nie było to z pierwszego siku, nie nastawiałam się na testowanie, po prostu stwierdziłam nagle że zrobię, zdj zrobione jakieś 5-6 min po zrobieniu testu. Też wydaje mi się że jest fabryczna, nie ma żadnej poświaty różowego

Nie przejmuj się - ja tez tak mam. Zwłaszcza jak np idę do innego lekarza, to mam nadzieje ze on magicznie odkryje co mi jest i naprawi to w dwa dni. Nie zmieniałam lekarzy często ale no zmieniałam i tak było za każdym razem. Albo ze w końcu zrobie jakieś badanie które powie „o! To dlatego” i wezmę 3 tabletki i będzie po sprawie.

Mam tak samo xD Date ostatniej miesiączki sprawdzam przed gabinetem i powtarzam 100 razy żeby nie zapomnieć 😅

Nie wiem co to te cd 🤣 miałam polipy na endometrium i były wycięte i przekazane do badań histopatologicznych. Czekałam jakieś 4tyg nim zadzwoniłam czy są do odbioru i były. Na wypisie miałam 3-5tyg ale lekarz mi powiedział ze bliżej 5 niż 3 dlatego po 4 zadzwoniłam a czy były szybciej to nie wiem

Rozumiem 😊
Ja mam dostac wyniki mailem, czekam do drugiego tygodnia listopada, potem bede dzwonić
😁
Możemy jak dorosłe kobiety seks nazywać seksem, czy musimy rzeczywistość zakłamywać? 😂

Popieram apel! 😃
Jak Wy w ciążę od przytulania chcecie zachodzić to ja nie wiem 😜

Zobacz załącznik 1724709Musialam go rozebrać żeby lepiej wyszło zdjęcie. Ja wiem, że to fabryczna ale z nudów sobie zrobiłam 😂

Jak dla mnie to jest szara a nie różowa 🤔

To ponowilabym jutro rano, bo dzisiaj to cos wyjatkowo ta szara sie wybila, ale jutro 10-11 powinno byc cos wiecej, ale pamietaj, jesli nie do terminu @ spokojnie sikamy dalej

To ponowilabym jutro rano, bo dzisiaj to cos wyjatkowo ta szara sie wybila, ale jutro 10-11 powinno byc cos wiecej, ale pamietaj, jesli nie do terminu @ spokojnie sikamy dalej :D
Rano powtórzę, ale w sumie jestem pewna że to fabryczna 😏 dzięki dziewczyny ❤️

reklama
Co Ty mówisz, a mi się one wydawały godne zaufania tzn jako te najczęściej polecane 😱🤐
No ja jednak bardziej wolę facelle strumieniowe albo pinki ale te płytkowe bo na nich nigdy nie zdażyły mi się cienie.a to jest ten pink z marca robiony gdzieś o 5 rano a o 10 beta <2.3 🫣 pamiętam jaka wkurwiona na świat ja wtedy byłam.to chyba gorsze niż zobaczyć biel 🤣

Załączniki

• Screenshot_2025-10-17-14-47-15-666_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-10-17-14-47-15-666_com.miui.gallery.jpg
    245,2 KB · Wyświetleń: 60
Do góry