Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Będziesz piekła?A u nas tort będzie za jakieś 4 tygodnie
Urodziny co prawda podwójne ale tort jeden![]()
Pić dużo ciepłej herbatkijest mi tak kurewsko zimno, że już nie wiem xd bluzę z polarem mam, najgrubszy na świecie szlafrok i koc. co jeszcze można zrobić zeby nie być soplem lodu?czy Wy też czujecie ten ziąb?
Ja będę piekła za tydzień, ma w planach masa kinderbueno z chrupką i śmietanowa z musem mango-markuja. ale zobaczymy jak to wyjdzie w finale.Będziesz piekła?
lub grzańca na wieczórPić dużo ciepłej herbatkimi w obu ciążach było zimno
Koło 8 poproszę, ewentualnie sie bede czaić na twój znak ze wychodziszKazdy dzien to duzo
To rano wychodzic z psem tak?o ktorej?
Trzymamy kciukiKoło 8 poproszę, ewentualnie sie bede czaić na twój znak ze wychodzisz![]()
Nie przejmuj się - ja tez tak mam. Zwłaszcza jak np idę do innego lekarza, to mam nadzieje ze on magicznie odkryje co mi jest i naprawi to w dwa dni. Nie zmieniałam lekarzy często ale no zmieniałam i tak było za każdym razem. Albo ze w końcu zrobie jakieś badanie które powie „o! To dlatego” i wezmę 3 tabletki i będzie po sprawie.Dokładnie pewnie o to chodziło mojemu lekarzowi kiedy mówił o czasochlonnosci i braku odpowiedzi odnośnie diagnostykiJa wiem czego się spodziewałam jak się tak zastanowiłam, konkretnych odpowiedzi i zapewnień że tym razem zajdę u donoszę na 100%
skąd ja się urwałam
![]()
![]()
Mam tak samo xD Date ostatniej miesiączki sprawdzam przed gabinetem i powtarzam 100 razy żeby nie zapomniećMatko, jak Wy to spamiętujecie?
Ja to nieraz jak jestem na wizycie i pada pytanie który mam dc albo kiedy zaczęła mi się miesiączka to mam takie "yyy, proszę dać mi chwilę, zerknę do aplikacji"![]()
Nie wiem co to te cdDługo czekałaś na wyniki histeroskopii? Miałam samą histeroskopię czy pobierane też cd138 i cd56?![]()