reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

wysikałam ostatni test, w oczekiwaniu na badanie przyrostu. ale chyba nie wytrzymam i kupię jeszcze kilka 🙈 przez tą niską wartość bety wczoraj mam niepokój.
Kochana po 2 dniach przyrost może być nawet 200% z tego co pisałaś, robiłaś teraz betę 2dni wcześniej niż w poprzedniej ciąży? Może skoczyć do ok 100 teraz, ale nie porównujemy ciąż do siebie 😘

reklama
O matkooooooo mnie dopiero czeka wesele za rok; ja w ogóle lubiłam takie imprezy. Teraz nie lubię niczego a ludzi najbardziej 🤣 ale tort i weselne jedzenie jest top
Ja wql nie lubie takich imprez 😆😆 Jak jestem gościem na weselu to godzina 23 i ja do spanka 😁😁 a na swoim weselu poszłam spać o 7 rano, wql nie czułam zmęczenia i bawiłam się zajebiście(nie piliśmy alkoholu)

Ja wql nie lubie takich imprez 😆😆 Jak jestem gościem na weselu to godzina 23 i ja do spanka 😁😁 a na swoim weselu poszłam spać o 7 rano, wql nie czułam zmęczenia i bawiłam się zajebiście(nie piliśmy alkoholu)
Hahaha ja raczej lubię wesela zależy też u kogo i z kim. Raz mnie usadzili na weselu obok mojej turbo marudnej babci ale akurat miałam zły dzień i się dogadałyśmy 🤣

reklama
Już nie aż tak dużo 😁 ale wiem jak to jest z tym ciągnięciem się dni😅
Kazdy dzien to duzo 😂
Ja jutro testuję 12 dpo i jestem w szoku sama ze wytrzymałam i nie zrobiłam wcześniej ale pierwszy raz aż tak boje się robić test bo przeraża mnie że się zawiodę, w poprzednie miesiące się tak nie bałam tego rozczarowania
To rano wychodzic z psem tak? :D o ktorej?

Do góry