Kaalaa
Fanka BB :)
6No tooo pokazuj !
I jutro rano z psem na spacer o 5 jak będę sikać xd

Nie no biel jak byk, ale wiadomo ze doszukujemy sie tam czegokolwiek co odbiega od normy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
6No tooo pokazuj !
I jutro rano z psem na spacer o 5 jak będę sikać xd
O tej godzinie to ja już dawno w pracy będę6no gora 6:05
![]()
Nie no biel jak byk, ale wiadomo ze doszukujemy sie tam czegokolwiek co odbiega od normy![]()
Też bym se sikła wieczorem ale nie mam na coAaaale! Ja jestem przygotowana, oczywiscie, ze sikne zarowno wieczorem, rano i bede tak sikac do upadlego zanim @ nie przyjdzie![]()
Cześć dziewczynyu mnie 9/10dpo na teście biało
wczoraj byłam zbadać proga i się trochę nakręciłam bo szczyt proga mam zawsze 5/6dpo a od 9 już jest widoczny spadek.a wczoraj wyszedł 22.25ng więc trochę liczyłam,że jednak coś zobaczę.no ale nic..nie tym razem
![]()
I dobry! Niedziela, zimno, przymrozek, gdzie ta ladna jesien ma byc ja sie pytam?![]()
No właśnie,niepotrzebnie se człowiek tylko nadziei narobił tym badaniemNajgorzej jak prożek aż się prosił o ciążę a na teście biel
U mnie piękne słońce![]()
Nie chce kusic, ale sa apteki calodoboweTeż bym se sikła wieczorem ale nie mam na comogłam wjechać do roska wczoraj jak byłam na badaniach no ale w głowie miałam że zobaczę wynik proga 13 i dam se spokój z sikaniem
a jak przyjechałam do domu to zasnęłam,że pierwszy raz ubiegli mnie z wysłaniem smsa że wyniki są dostępne
![]()
Wez no oddaj trocheU mnie piękne słońce![]()
No właśnie,niepotrzebnie se człowiek tylko nadziei narobił tym badaniem
U mnie szaro buro i ponuro![]()
Wez no oddaj trocheja dzisiaj zamarzalam na spacerze, ale zaraz jade po cieple buleczki, wleci sniadanko i chyba caly dzien na serialach
oczywiscie budzilam sie cala noc, wiec poziom energii mniejszy od oczekiwanej
![]()