daariaa9
Fanka BB :)
Jestem właśnie w drodze do pracy i wrócę o 17:30, może zrobię pinka o 3 w nocy?Weź siknij na inego patyka
Bo my tu czekamy czy ciąż![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestem właśnie w drodze do pracy i wrócę o 17:30, może zrobię pinka o 3 w nocy?Weź siknij na inego patyka
Bo my tu czekamy czy ciąż![]()
Bardzo współczuję. Ja mam zwykle obfite @, ale na szczęście tak ok. 36h a później można żyć.Ja w sierpniu miałam też łyżeczkowanie (bo był pseudo pęcherzyk przy cp) i niedługo będę miała 3 miesiączkę od zabiegu i operacji i też jest hardcorowa - 2 ,3 i 4 dzień to po prostu Niagara![]()
Dla mnie możesz teraz nawetJestem właśnie w drodze do pracy i wrócę o 17:30, może zrobię pinka o 3 w nocy?![]()
Napisane w punktTeż bym miała gdyby moim jedynym zadaniem było uprawiać seks pięć razy w miesiącu zamiast się głowić od którego dnia liczyć cykl, czy to już plamienie czy krwawienia, w jakie dni brać stymulację i pamiętać żeby to robić, umawiać wizyty w klinice i robić logistykę monitoringu owulacji, brać zastrzyki i robić badania krwi z precyzja co do dniagdybym tylko musiała się rozebrać to prawdopodobnie też bym była wyluzowana
Trzymam. Ładnie się wybarwily, teraz tylko oczekiwać betyHej DziewczynkiSmacznej kawki i miłego dzionka dla Was!
Ja dzisiaj powtórzyłam test (zrobiłam nawet dwa, bo początkowo cos mi sie nie podobało w pinku strumieniowym, a to sie okazało, ze ta "karteczka testowa" sie przesunęła i w okienku nie bylo widac wyniku, wiec musiałam go rozbroić, a dla pewnosci zrobiłam jeszcze płytkowy
Krew na betę też już spuszczona - tym razem zeby nie ryzykować zamówiłam wizytę do domu z "u pacjenta" i pobranie trwalo nawet nie pół minuty, a Pani z poniedziałku jak się okazało nawet w żyłę nie trafiłaTak więc czekam
Wykupiłam od razu też na piątek zeby sprawdzic przyrost + progesteron.
Trzymajcie kciuki![]()
Mówisz masz- 2 testDla mnie możesz teraz nawet
Zdecydowanie jest. Jutro na betę a my trzymamy kciuki!Mówisz masz- 2 test
Muszę jutro betę zrobić. Musiałby być ogromny pech, żeby 2 testy tej samej firmy robiły tak w ciula. Kiedyś pokazywały mi chujocień, ale duuuzo po czasie, a tu wychodzą w ciągu tych 3min jak w instrukcji także moja głowa ma zajęcie na cały dzień dzisiaj![]()