reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Mi jest ciężko doradzić bo ja miałam nawet owulację w 22 dniu przy cyklu 31 dni więc znając mnie to bym testowała 😕 ale nie wiem czy to pomocne przy krótszych cyklach
No wlasciwie pomocne. Dałam ze zabawne bo jakoś mnie to pokrzepiło i zachęciło do dalszego testowania. Chcę bardziej poznać swój organizm. Takze dziękuję 💕

A u Ciebie już lepiej samopoczucie?
Dziękuję że pytasz
Niby narzekanie pomaga
Na szczęście praca zajmuje większość dnia więc jest lepiej
Jutro kolejny dzień i walka.
Teraz odpuściłam nadmierne śledzenie cyklu
Nawet miovelia nac nie poszła w ruch
Może uspokojenie głowy pozwoli zdecydować co dalej

Udanego dnia !

Cześć. Czy jest szansa abym do was dołączyła?

Staramy się 5 miesięcy o ciążę i póki co cisza. Bardzo mnie to dołuje szczególnie, że z pierwszą ciążą poszło szybko.

Chętnie bym się wpisała na testowanie na 15 października. Będą to 2 tyg po pozytywnym teście owulacyjnym :) wtedy też był seks, niestety jeden w tym cyklu bo się pochorowaliśmy. Osobiście z tym cyklem nie wiąże większych nadziei, ale bywały takie gdzie stosunek był często i nic nie wyszło, to może teraz coś zaskoczy 😅

Gratuluję tym które zobaczyły upragnione kreski na teście, a przed całą resztą chylę czoła i trzymam kciuki :)
Witaj
Tylko pamiętaj aby za długo tu nie być 😃

u mnie też odkąd pamiętam się śmiali że wszystkie kobiety w rodzinie są wiatropylne więc rozumiem 😅
U mnie to samo więc sobie nie wyobrażacie frustracji. Kobiety w każdym wieku, wzdłuż i wszerz, dużo po pierwszym cyklu. Mój mózg uznał też że przecież wszyscy zachodzą w ciążę bez problemu nawet ok 40 to ja też

🙂↔️🙂↕️ taaaa

reklama
Do góry