reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dzień dobry! Piątek, piateczek, piatunio! Kawa, herbata? Może Kompot? Dziś śnił mi się sernik z rosa... Mniam.... Nie robiłam go od 4lat... Może to znak?
Snow White Coffee GIF

dzień dobry, ja po kawie 😄 miłego!
Dzień doberek , ja właśnie zasiadam do kawy ☕️ także też miłego 😋

reklama
Hej ☕️ Ja po monitoringu. Pęcherzyk 2 cm na lewym jajniku, endometrium 13 mm, śluzu podobno dużo. Teraz się boję, że nie zdążymy podziałać, a wczoraj się wstrzymaliśmy ze względu na wizytę u ginekologa.

Nie, bo mąż pojechał po gości i wrócił tak późno, że już poszłam spać. 😅 W dodatku mamy gości na głowie. Nierówna walka. 😀 Myślisz, że dzisiaj i kolejne dni wystarczy? Powiem wam, że miovelia nac musi na mnie mocno działać.
Jak jeszcze nie pękł to jest szansa, ja bym działa 😄

reklama
Dzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada 😅
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.

Do góry