Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wy jak idziecie do ginekologa to stopujecie dzień wcześniej ze staraniami?![]()
Okres podczas wesela najgorzejDzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.
Ja tak chociaż dzień przerwy staram się żeby byłA wy jak idziecie do ginekologa to stopujecie dzień wcześniej ze staraniami?![]()
To o której chodzisz spaćWstaję wcześnie![]()
No właśnie nie bo się mi raczej wszystko w przód przesunęło, dziś 31dc a ja nie czuje ociężałych ani bolesnych piersi jak zawsze, podejrzewam że owulacja mogła byc tydzień później niż przewidywałam, wszystko na to wskazuje i cykl będzie 39 dni jak poprzednio albo i dłuższy, sama nie wiem..@dzika_wiśnia1995 sikasz dzisiaj na patyka ?![]()