reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada 😅
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.
Okres podczas wesela najgorzej 😣 ale wiem co czujesz ja praktycznie pół życia od nastolatki w sumie dopóki nie byłam w ciąży miałam zawsze okres podczas każdej imprezy rodzinnej , po prostu zawsze 😵‍💫 jak ja się cieszę że to w końcu się jakoś rozminęło 🤞🏻
A tobie mimo wszystko udanej zabawy, oby 🐒przeszkadzała jak najmniej ❤️

Mam pytanie dziewczyny, czy mogę sobie zbadać proga po południu? Bo myślałam żeby zbadać we wtorek rano bo akurat mam wolne wtedy, ale to będzie za wcześnie😐 i chcę w czwartek po pracy tylko czy to będzie ok?

@dzika_wiśnia1995 sikasz dzisiaj na patyka ?😁
No właśnie nie bo się mi raczej wszystko w przód przesunęło, dziś 31dc a ja nie czuje ociężałych ani bolesnych piersi jak zawsze, podejrzewam że owulacja mogła byc tydzień później niż przewidywałam, wszystko na to wskazuje i cykl będzie 39 dni jak poprzednio albo i dłuższy, sama nie wiem..
Tez dużo stresu mam ostatnio że chciałabym się zakopać pod ziemią, przeczekać i wyjść 🥺
Zatestuję jakoś może w przyszłym tygodniu

reklama
Do góry