Karolinalina
Fanka BB :)
Ja proponuję żeby prowadziła wątek co miesiąc@kami1094 obiecaj, że poprowadzisz wątek w miesiącu w którym będę podchodziła do kolejnego transferu!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja proponuję żeby prowadziła wątek co miesiąc@kami1094 obiecaj, że poprowadzisz wątek w miesiącu w którym będę podchodziła do kolejnego transferu!![]()
No to grudzień już ustalonyTeż mam nadzieje, że w grudniu będę miała transfer ale to się okaże![]()
Kami to czym prędzej ma nadzieję stąd sp*erdolić, także proszę się zbytnio nie przyzwyczajać.Kami już ma fuchę dożywotniomoje pierwsze IUI w Grudniu potencjalnie więc zaklepuję żeby wtedy też zakładała
![]()
Przecież w ciąży też założysz nam wątek prawda?Kami to czym prędzej ma nadzieję stąd sp*erdolić, także proszę się zbytnio nie przyzwyczajać.
Ale dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa.![]()
Ja proponuję żeby prowadziła wątek co miesiąc![]()
No to grudzień już ustalonyw listopadzie Kami urlop na żądanie może wziąć
Kami to czym prędzej ma nadzieję stąd sp*erdolić, także proszę się zbytnio nie przyzwyczajać.
Ale dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa.![]()
Haha, okej, jak to Wam nie będzie przeszkadzać - jakoś to dźwignęPrzecież w ciąży też założysz nam wątek prawda?może będzie jeszcze bardziej szczęśliwy i więcej fluidów ciążowych rozsiejesz po wątku
Ja robię czesto, to bylo popisowe ciasto mojej mamusi i jakoś tak mi lżej na sercu bez niej jak cała rodzina sie zajada. Generalnie bardzo dużo gotuje dań popisowych Mamci. Zawsze w kuchni jak razem gotowałyśmy żartowała "ucz się, bo ja wiecznie żyć nie będę ". Teraz gdy już jej nie ma jestem bardzo wdzięczna za te soboty przy garachDzień dobry! Piątek, piateczek, piatunio! Kawa, herbata? Może Kompot? Dziś śnił mi się sernik z rosa... Mniam.... Nie robiłam go od 4lat... Może to znak?
W ciąży to pół biedy.ale musimy się pospieszyć zanim urodzi,bo z dzieckiem na cycu to może być ciężkoPrzecież w ciąży też założysz nam wątek prawda?może będzie jeszcze bardziej szczęśliwy i więcej fluidów ciążowych rozsiejesz po wątku
Ja w drugi dzień okresu byłam na ślubie u przyjaciół,mój mąż był świadkiem Pana młodego - a w tym cyklu zaszłam w ciążę,z której mam córkę - trzymam kciuki,żeby weselna zabawa Wam dała dobre wieści w listopadzieDzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.
Ja nie mam cycków kobito - przypominam, także spokojna Twoja rozczochrana.W ciąży to pół biedy.ale musimy się pospieszyć zanim urodzi,bo z dzieckiem na cycu to może być ciężko![]()