reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Kami to czym prędzej ma nadzieję stąd sp*erdolić, także proszę się zbytnio nie przyzwyczajać. 😂
Ale dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa. 🥹
Przecież w ciąży też założysz nam wątek prawda? 🥹🥹🥹🥹 może będzie jeszcze bardziej szczęśliwy i więcej fluidów ciążowych rozsiejesz po wątku

Dzień dobry! Piątek, piateczek, piatunio! Kawa, herbata? Może Kompot? Dziś śnił mi się sernik z rosa... Mniam.... Nie robiłam go od 4lat... Może to znak?
Ja robię czesto, to bylo popisowe ciasto mojej mamusi i jakoś tak mi lżej na sercu bez niej jak cała rodzina sie zajada. Generalnie bardzo dużo gotuje dań popisowych Mamci. Zawsze w kuchni jak razem gotowałyśmy żartowała "ucz się, bo ja wiecznie żyć nie będę ". Teraz gdy już jej nie ma jestem bardzo wdzięczna za te soboty przy garach ❤️

Dzień dobry. Przyszedł dzisiaj okres w 35 dniu, więc dni płodne raczej pod koniec miesiąca może nawet początek listopada 😅
Miłego weekendu, my się zbieramy na wesele, czeka nas cały dzień podróży, jestem taka wściekła na ten okres, ma wyczucie.
Ja w drugi dzień okresu byłam na ślubie u przyjaciół,mój mąż był świadkiem Pana młodego - a w tym cyklu zaszłam w ciążę,z której mam córkę - trzymam kciuki,żeby weselna zabawa Wam dała dobre wieści w listopadzie 💖💝🫂💃🏼🕺🏼

reklama
Do góry