reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja 22.09 miałam @. Dzisiaj mam 26 DC, teoretycznie 10 dpo. Ale będę testować dopiero w niedzielę 😁
Weeez no :D 10 to taki idealny dzien na szukanie cieni :D to tygryski lubia najbardziej :D ale ze jeden test w domu? Przed weekendem, wyglada mi to na naduzyte nieprzygotowanie 😂
będą mi się śnić po nocach Wasze cynamonki. podrzuć ktoś 🥹
Dawaj, wysle ekspresem na rano bedzie 😂
To wy dziewczyny macie mocną psyche, jak tak twardo czekacie do swojego planowego testowania😁😅
Nikt nie powiedzial, ze to bedzie termin planowy 🙊😂

To wy dziewczyny macie mocną psyche, jak tak twardo czekacie do swojego planowego testowania😁😅
A co Ty, w miesiące które się staraliśmy, czyli od listopada zeszłego roku co miesiąc ( z przerwa w styczniu i lutym ze względu na moje problemy zdrowotne ) to testy były już robione od 8dpo 🤭😂
Ponowna przerwa w staraniach mamy od sierpnia ze względu na moją pracę, ale w wrześniu i październiku był seks w okolicy owulacji bez zabezpieczenia, więc musiałam wpisać się na testowanie, dlatego nie testuje szybciej tylko czekam bliżej okresu, bo miał być to niosąc bez starań 😁

Weeez no :D 10 to taki idealny dzien na szukanie cieni :D to tygryski lubia najbardziej :D ale ze jeden test w domu? Przed weekendem, wyglada mi to na naduzyte nieprzygotowanie 😂
W marcu i kwietniu przy biochemie chujocienie wyszły mi późno, bo w 12dpo i 14dpo, także w 10 u mnie nic nie wyjdzie 😅 a że miesiąc nie planowany w staraniach to też test tylko jeden został jeszcze z lipca 😁

reklama
Witam się z wami z dziewczyny z rana😊☕️ mam jutro termin testowania ale muszę wam się do czegoś przyznać 😏 zrobiłam test dzisiaj a nawet wczoraj😅😂 wczoraj, jak oczy mi wychodziły z orbit to na siłę coś mi migało ale w życiu nie wyszłoby to na zdjęciach dlatego nie wstawiałam 😅 ale dzisiaj tego chu*kocienia chyba uchwyciłam na zdjęciu, na żywo jest też napewno bardziej widoczny😅
Ja widzę na pierwszej focie chyba jakiś cień 🧐 no zobaczymy zobaczymy jak rozwój sytuacji testowej będzie się miał
Dzień dobry, melduję z rana bielutki test 🥲
aaaj przykro mi :(
😁😁😁🥰
Melduję, że siknęłam sobie na pinka. Widzę kreskę, ale to jest taki cień cienia póki co, że na zdjęciu pewnie większość z was nic nie zobaczy😅 i nic dziwnego😅 następny teścik jutro koło 9-10😊
Ooo ciupa, też widzę cień 😁😁😁
Laaaadnieeeee

Do góry