Lady Strejser
Fanka BB :)
Mnie tak w styczniu oszukałZobacz załącznik 1724709Musialam go rozebrać żeby lepiej wyszło zdjęcie. Ja wiem, że to fabryczna ale z nudów sobie zrobiłam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mnie tak w styczniu oszukałZobacz załącznik 1724709Musialam go rozebrać żeby lepiej wyszło zdjęcie. Ja wiem, że to fabryczna ale z nudów sobie zrobiłam![]()
Ja właśnie chyba zatestuje tak jak powinnam 22.10 a nie wiem co mnie podkusiłoMnie tak w styczniu oszukał![]()
WidaćMelduję, że siknęłam sobie na pinka. Widzę kreskę, ale to jest taki cień cienia póki co, że na zdjęciu pewnie większość z was nic nie zobaczyi nic dziwnego
następny teścik jutro koło 9-10
![]()
O ileJa właśnie chyba zatestuje tak jak powinnam 22.10 a nie wiem co mnie podkusiło![]()
Weeez noJa 22.09 miałam @. Dzisiaj mam 26 DC, teoretycznie 10 dpo. Ale będę testować dopiero w niedzielę![]()
Dawaj, wysle ekspresem na rano bedziebędą mi się śnić po nocach Wasze cynamonki. podrzuć ktoś![]()
Nikt nie powiedzial, ze to bedzie termin planowyTo wy dziewczyny macie mocną psyche, jak tak twardo czekacie do swojego planowego testowania![]()
A co Ty, w miesiące które się staraliśmy, czyli od listopada zeszłego roku co miesiąc ( z przerwa w styczniu i lutym ze względu na moje problemy zdrowotne ) to testy były już robione od 8dpoTo wy dziewczyny macie mocną psyche, jak tak twardo czekacie do swojego planowego testowania![]()
A mi na pinku płytkowym coś wyszło a nic nie ma, i okresu też nie ma.. już nie wiadomo jaki test nie zakłamie nigdyMnie akurat też nigdy nie wyszła fabryczna na pinku, więc osobiście uznałabym za pozytyw.
W marcu i kwietniu przy biochemie chujocienie wyszły mi późno, bo w 12dpo i 14dpo, także w 10 u mnie nic nie wyjdzieWeeez no10 to taki idealny dzien na szukanie cieni
to tygryski lubia najbardziej
ale ze jeden test w domu? Przed weekendem, wyglada mi to na naduzyte nieprzygotowanie
![]()
Ja widzę na pierwszej focie chyba jakiś cieńWitam się z wami z dziewczyny z rana️ mam jutro termin testowania ale muszę wam się do czegoś przyznać
zrobiłam test dzisiaj a nawet wczoraj
wczoraj, jak oczy mi wychodziły z orbit to na siłę coś mi migało ale w życiu nie wyszłoby to na zdjęciach dlatego nie wstawiałam
ale dzisiaj tego chu*kocienia chyba uchwyciłam na zdjęciu, na żywo jest też napewno bardziej widoczny
![]()
aaaj przykro miDzień dobry, melduję z rana bielutki test![]()
Ooo ciupa, też widzę cieńMelduję, że siknęłam sobie na pinka. Widzę kreskę, ale to jest taki cień cienia póki co, że na zdjęciu pewnie większość z was nic nie zobaczyi nic dziwnego
następny teścik jutro koło 9-10
![]()