Kaalaa
Fanka BB :)
Tak zesmy wytrzymaly, ze daj spokojMiałyśmy razem testować, dobrze żeśmy obie wytrzymały. Czekam na Ciebie. Mi wychodzi już chyba lipcówka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak zesmy wytrzymaly, ze daj spokojMiałyśmy razem testować, dobrze żeśmy obie wytrzymały. Czekam na Ciebie. Mi wychodzi już chyba lipcówka![]()
Naczytałam się Was tyle czasu, doedukowałam to chyba muszę lecieć, taka kolej rzeczy nie ?nigdy nie byłam, każdy lab robi bete i proga czy są jakieś wyjątki ?
Tak zesmy wytrzymaly, ze daj spokojmi tez wyjdzie na lipiec, ale dzisiaj poki co wmawiam sobie kreske, zobacze czy bedzie postepowac, czy nie
mam duuuzo testow moge dzialac
![]()
Nie bo biel jestPokazuj ten test, kto to widzioł żeby ta co najgłośniej krzyczy o foty sama jej nie wstawiła!![]()
A u mnie w jednym labie diagnostyki pisali, ze beta tak, a proga nie badaja… ale to taki malutki punkcik, dlatego szukalam czegos wiekszego
To niezgodne z instrukcją, ale po czasie też się żaden cień nie pokazał?Cześć dziewczynyu mnie 9/10dpo na teście biało
wczoraj byłam zbadać proga i się trochę nakręciłam bo szczyt proga mam zawsze 5/6dpo a od 9 już jest widoczny spadek.a wczoraj wyszedł 22.25ng więc trochę liczyłam,że jednak coś zobaczę.no ale nic..nie tym razem
![]()
No wlasnie tak sprawdzalam, a ten maly mam po drodze do pracy i myslalam, ze smigne, ale niedaleko jest taki przyprzychodniowy (Zawsze można sprawdzić na stronie konkretnego labu poprzez wpisanie lokalizacji konkretnego punktu![]()
No są kreski jak nic, brawooooo4:40 i 8 rano. Wcześniej nie dałam rady wrzucić bo mnie mąż spacyfikował że mam ochłonąć i spać dalejbędzie coś z tego ? Ok 12 dpo
A potem koniecznie do okulisty.Naczytałam się Was tyle czasu, doedukowałam to chyba muszę lecieć, taka kolej rzeczy nie ?nigdy nie byłam, każdy lab robi bete i proga czy są jakieś wyjątki ?