reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dokładnie ❤️ ostatnio miałam takie głupie myśli,że gdyby się udało w pierwszym cyklu od wznowienia starań to za chwilę bym rodziła i jakoś tak smutno mi się zrobiło 😔 w dodatku szwagierka urodziła właśnie w grudniu i co miesiąc dostaje zdjęcia małej z numerkiem ile miesiący kończy.a ja patrzę na to zdjęcie i w głowie mam tylko ile miesiący nam się już nie udaje...🫠
Mam nadzieję,że razem też uciekniemy na mamusie niedługo ❤️
No ja gdyby nie mój biochem w marcu to bym rodziła w grudniu i miałabym termin na 4.12 a z kwietniowego biochemu bym miała termin na 1.01 🤭 więc albo grudniowy bobas albo styczniowy.
No ale cóż, trzeba iść do przodu i cieszyć się z tego co tu i teraz, bo przez te starania nam szybko uciekają te miesiące, a przecież życie toczy się dalej 🙂

Suplementacja żelaza i eutyroxu i będzie za kilka msc w porządku 😊 TSH całkiem ładnie spada jak jest dobrze dobrana dawka 🙂 a starać można się cały czas 😀
Starać się będziemy cały czas, ale wiadomo, że pewnie nie będzie to takie od strzała- nawet się nie łudze🤣🫣
No ale jakbyśmy zaczęli w kweiteni, gdzie wyniki idealne to może by coś już było 🤣🤣 no ale, takie życie- raz pod górkę, raz z górki
Ale fajnie byłoby jeszcze w tyk roku zajść- taki mini cel

Wiesz ja to w ogóle na początku pomyślałam sobie że pewnie wcale tak szybko nie będzie, wiadomo nasz wiek ale jakież było moje zdziwienie kiedy w marcu zobaczyłam 2 kreski. Co prawda biochem ale dało mi to mimo wszystko ogromną nadzieję 🍀🤞
No to ja miałam to samo, bo po przerwie w styczniu i lutym wróciliśmy do starań w marcu i od razu 2 kreski, potem mówili, że po biochemie szybko się zachodzi no i się udało w kwietniu, no ale też biochem. I to mi dało taką nadzieję, że jednak się nam udaje zajść, tylko nie utrzymuje się z jakiegoś powodu. Także przyjdzie na nas kolej 🍀🤞

Ostatnia edycja:
Starać się będziemy cały czas, ale wiadomo, że pewnie nie będzie to takie od strzała- nawet się nie łudze🤣🫣
No ale jakbyśmy zaczęli w kweiteni, gdzie wyniki idealne to może by coś już było 🤣🤣 no ale, takie życie- raz pod górkę, raz z górki
Ale fajnie byłoby jeszcze w tyk roku zajść- taki mini cel
Ja przez te starania mam ciągle w głowie taką magiczną jesień i zimę w tym roku, że będą takie wspaniałe 🥰 jakoś tak czuję, że uda mi się zajść w tym roku, wyobrażam to sobie, że w jesień i Święta będę w ciąży ❤️ takie moje małe wielkie marzenie 🥹

reklama
Do góry