Patii26
Fanka BB :)
A to to, to na pewno już będziemy na mamuśkachbyle chociaż do końca roku...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to to, to na pewno już będziemy na mamuśkachbyle chociaż do końca roku...
Apropo mamusiek, czy któraś z Was może mi pomóc znaleźć grupę majowych mamusiek? Nie ogarniam i nie mogę znaleźćOczywiście, że takFajnie potem razem się przechodzi na mamusie
w tym miesiącu aż kilka dziewczyn będzie razem na mamuskach
![]()
oby wszystko się ułożyło tak jak powinnoA to to, to na pewno już będziemy na mamuśkach![]()
Chyba jeszcze nikt nie założyłApropo mamusiek, czy któraś z Was może mi pomóc znaleźć grupę majowych mamusiek? Nie ogarniam i nie mogę znaleźć![]()
jeszcze nie założonyApropo mamusiek, czy któraś z Was może mi pomóc znaleźć grupę majowych mamusiek? Nie ogarniam i nie mogę znaleźć![]()
Chyba jeszcze nie powstały.Apropo mamusiek, czy któraś z Was może mi pomóc znaleźć grupę majowych mamusiek? Nie ogarniam i nie mogę znaleźć![]()
Mam to samo marzenieJa przez te starania mam ciągle w głowie taką magiczną jesień i zimę w tym roku, że będą takie wspaniałejakoś tak czuję, że uda mi się zajść w tym roku, wyobrażam to sobie, że w jesień i Święta będę w ciąży
takie moje małe wielkie marzenie
![]()
Chyba jeszcze nikt nie założył![]()
jeszcze nie założony![]()
Dzięki dziewczyny za odpowiedźChyba jeszcze nie powstały.
Muszą nasze dziewczyny z serduszkiem złożyć![]()
A wyniki już masz ?Dzięki dziewczyny za odpowiedź![]()
Jeszcze czekamA wyniki już masz ?![]()