reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
No my zaczęliśmy od listopada, ale bez testów owu. Dopiero od grudnia zaczęliśmy z testami owu i jakie było moje zdziwienie, że mam późne owulacje, a nie takie jak z kalendarzyka 😅
Styczeń i luty mieliśmy przerwę ze względu na moje problemy zdrowotne i od marca ponownie zaczęliśmy. Wiec jakby nie było to za 3 msc będzie rok starań 🫣 nigdy nie sądziłam, że to tak długo zejdzie...
My też od listopada jakoś, ale tak na spokojnie bez testów itp, a dołączyłam na kreski w maju. Mąż teraz w Polsce, lekarz zmieniony co zaczął od badań także nadzieja powraca 😏 a ogólnie na forum od końca 2021 potem udało mi się urodzić synka w lipcu 2022 i tak już zostałam

Ostatnia edycja:
Ja jestem na forum od 2011 roku aktywnie do 2015, w tych latach urodziłam dwóch synów 😊 zawitałam znowu na forum w czerwcu tego roku, sierpniowe kreski to mój pierwszy wątek i od tego cyklu zaczynamy starania 🥰

@Gryfin no ileż można czekać 🤭😅😅

Ja dzisiaj się kiepsko czuję, słabo mi i cały czas podbrzusze mnie albo pobolewa albo kłuje.. nie wiem jak przeżyję dzisiejszą imprezę 😢

reklama
Do góry