Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no cos mi switalo, ale nie chcialam pomieszacTo ja jestem od tego TSHjak szybko ci się to udało? I wiedziałaś na jakim poziomie masz TSH, czy wyszło na początku ciąży?
![]()
My też od listopada jakoś, ale tak na spokojnie bez testów itp, a dołączyłam na kreski w maju. Mąż teraz w Polsce, lekarz zmieniony co zaczął od badań także nadzieja powracaNo my zaczęliśmy od listopada, ale bez testów owu. Dopiero od grudnia zaczęliśmy z testami owu i jakie było moje zdziwienie, że mam późne owulacje, a nie takie jak z kalendarzyka
Styczeń i luty mieliśmy przerwę ze względu na moje problemy zdrowotne i od marca ponownie zaczęliśmy. Wiec jakby nie było to za 3 msc będzie rok starańnigdy nie sądziłam, że to tak długo zejdzie...
Jezus wiecznie w napięciuW alabie to pewnie pod wieczór będą. Przynajmniej u mnie nie pojawiały się wcześniej niż 18
Uuu to tez razem idziemyNa forum od grudnia z przerwą na styczeń luty marzec. Staramy sie od roku, ale tak na poważnie z obserwacja cyklu od listopada, w międzyczasie dwie straty.
Nie ma jeszczeDawac no te wyniki!