Angiee
Fanka BB :)
Pięknie, gratulacjeBeta 13,5
Progesteron 18,90
TSH 3,81
Wydaje się być okej, oczywiście TSH do zbicia
Dziś 12dpo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie, gratulacjeBeta 13,5
Progesteron 18,90
TSH 3,81
Wydaje się być okej, oczywiście TSH do zbicia
Dziś 12dpo
Miałaś rację, pojawiły się o 18:00W alabie to pewnie pod wieczór będą. Przynajmniej u mnie nie pojawiały się wcześniej niż 18
To jest już leczenie jak ktoś nie ma swoich owulacji, albo jest podejrzenie, że te owulacje są słabej jakości, więc na pewno to nie jest coś, co się robi profilaktycznie. Ja np swoje owulacje mam późne, pęcherzyki rosną słabo i mimo że akurat jak byłam parę razy na monitoringu to pękały, to raz miałam widoczny jeszcze nie pęknięty pęcherzyk 25mm i najprawdopodobniej on zmienił się w torbiel. Dlatego u mnie kluczowa była lametta na podkręcenie tej owulacji a zastrzyk po to, żeby nie marnować cyklu, gdyby jednak pęcherzyk nie chciał sam pęknąć.Dziewczyny a ten zastrzyk tylko wtedy daje się kiedy te pęcherzyki nie pękają czy lekarz może zapisać tak profilaktycznie żeby podkręcić owulację?
Dlatego ja się przerzuciłam na diagnostykę. Jak ostatnio byłam o 7:30 to wyniki miałam już przed 13Miałaś rację, pojawiły się o 18:00
DziękujęTo jest już leczenie jak ktoś nie ma swoich owulacji, albo jest podejrzenie, że te owulacje są słabej jakości, więc na pewno to nie jest coś, co się robi profilaktycznie. Ja np swoje owulacje mam późne, pęcherzyki rosną słabo i mimo że akurat jak byłam parę razy na monitoringu to pękały, to raz miałam widoczny jeszcze nie pęknięty pęcherzyk 25mm i najprawdopodobniej on zmienił się w torbiel. Dlatego u mnie kluczowa była lametta na podkręcenie tej owulacji a zastrzyk po to, żeby nie marnować cyklu, gdyby jednak pęcherzyk nie chciał sam pęknąć.
Udało mi się wyłapać bardzo wczesną ciążę@Gryfin pieknie!!! Wiedzialam ze to tylko formalnosc!ale kurde przy takiej bedzie to piekna kreska sie tam namalowala, nic a nic nie trzeba sie bylo przypatrywac
![]()