reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Na kreskach jestem od lutego, ale z przerwą w czerwcu i lipcu 😊

Co do starań to teoretycznie od października ale na początku mijaliśmy się z owu, potem mieliśmy przerwę bo Partner był za granicą, także rzetelnie to starania mamy od lutego. 2 cykle w tym czasie wypadły bo też z powodu pracy nie widzieliśmy się.
No my zaczęliśmy od listopada, ale bez testów owu. Dopiero od grudnia zaczęliśmy z testami owu i jakie było moje zdziwienie, że mam późne owulacje, a nie takie jak z kalendarzyka 😅
Styczeń i luty mieliśmy przerwę ze względu na moje problemy zdrowotne i od marca ponownie zaczęliśmy. Wiec jakby nie było to za 3 msc będzie rok starań 🫣 nigdy nie sądziłam, że to tak długo zejdzie...

reklama
No my zaczęliśmy od listopada, ale bez testów owu. Dopiero od grudnia zaczęliśmy z testami owu i jakie było moje zdziwienie, że mam późne owulacje, a nie takie jak z kalendarzyka 😅
Styczeń i luty mieliśmy przerwę ze względu na moje problemy zdrowotne i od marca ponownie zaczęliśmy. Wiec jakby nie było to za 3 msc będzie rok starań 🫣 nigdy nie sądziłam, że to tak długo zejdzie...
Jakoś tak szybko leci ten czas .. 🥹

My ogólnie staranie zaczęliśmy w grudniu 2021.ale w międzyczasie z różnych powodów zdrowotnych było dużo przerw więc ciężko mi stwierdzić ile cykli łącznie to wyszlo.a tak żeby starania były co miesiąc to od grudnia 2024 a do forum dołączyłam w styczniu tego roku.chociaz już od kwietnia 2022 podczytywałam po biochemie i dużo dziewczyn kojarzę i ich historię ☺️
A no i czerwiec i lipiec zrobiłam sobie przerwę od kresek :D ale potem prześledziłam komu się udało ☺️☺️
No to my też idziemy już 8 miesięcy razem 😊

No to my też idziemy już 8 miesięcy razem 😊
Dokładnie ❤️ ostatnio miałam takie głupie myśli,że gdyby się udało w pierwszym cyklu od wznowienia starań to za chwilę bym rodziła i jakoś tak smutno mi się zrobiło 😔 w dodatku szwagierka urodziła właśnie w grudniu i co miesiąc dostaje zdjęcia małej z numerkiem ile miesiący kończy.a ja patrzę na to zdjęcie i w głowie mam tylko ile miesiący nam się już nie udaje...🫠
Mam nadzieję,że razem też uciekniemy na mamusie niedługo ❤️

Wiesz ja to w ogóle na początku pomyślałam sobie że pewnie wcale tak szybko nie będzie, wiadomo nasz wiek ale jakież było moje zdziwienie kiedy w marcu zobaczyłam 2 kreski. Co prawda biochem ale dało mi to mimo wszystko ogromną nadzieję 🍀🤞

reklama
Do góry