reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Ale wiesz że lepiej jak plemniki czekają sobie na komórkę jajową 😉 one też od razu nie są zdolne do zapłodnienia, potrzebują czasu. O ile faktycznie wtedy miałaś owu to jak najbardziej jest szansa 😊🤞
To czekam na rozwój sytuacji, oby się coś zadziało 🥰
Chciałbym od września pójść na studia, to by było duże ułatwienie jakbym była w ciąży, a tak to obawiam się, że nie pogodzę pracy ze studiami..

reklama
Odstawić metformine? Wyjasnil dlaczego? Mi endo mowila ze niektórzy zostawiają metformine na pierwsze miesiace ciazy 🤔
No właśnie tylko zapytałam czy metformine zostsawic to mówił odstawić 😏 właśnie też czytałam że różnie zgłupiałam teraz i cyk już się człowiek będzie zamartwiał 🫤 to może zostawię ja jeszcze teraz już nie wiem 🤔
A mialas jakies przeczucia, moze cos dziwnego/nietypowego zaobserwowałaś w tym cyklu? :)
A gdzie tam 😁 coś tam czasem zakłuło ale podejrzewalam że bardziej pojawi się @ no i dziś w nocy piekły mnie 🎈🎈 jak nigdy ale teraz spokój bola ale normalnie . Nawet szyjka wydawała mi się bardziej okresowa 🤦
Ogromne gratulacje 🥰 Termin już pewnie na maj, co?
Ani nie pytaj 2 maj( oczywiście piękna data i itd i maj fajnie tak wiosenne starsza jest z końca maja ...
Ale 26 kwiecień córka ma komunie 😱😱 trzeba będzie nogi zaciskać na końcówkę 😁
dołączam do pytania, też jestem ciekawa 😁 jak zawsze 🤭
objawy jakieś? Samopoczucie? Śluz inny?
Tak jak wyżej pisałam zero oznak żeby to był TEN miesiąc . Szok dla mnie ale to taki fajny szok teraz żeby tylko beta ładnie rosła i maluszek później siedział w brzuchu jak najdłużej . To będzie piękny czas ale będę się stresowac 🤷

No właśnie tylko zapytałam czy metformine zostsawic to mówił odstawić 😏 właśnie też czytałam że różnie zgłupiałam teraz i cyk już się człowiek będzie zamartwiał 🫤 to może zostawię ja jeszcze teraz już nie wiem 🤔

A gdzie tam 😁 coś tam czasem zakłuło ale podejrzewalam że bardziej pojawi się @ no i dziś w nocy piekły mnie 🎈🎈 jak nigdy ale teraz spokój bola ale normalnie . Nawet szyjka wydawała mi się bardziej okresowa 🤦

Ani nie pytaj 2 maj( oczywiście piękna data i itd i maj fajnie tak wiosenne starsza jest z końca maja ...
Ale 26 kwiecień córka ma komunie 😱😱 trzeba będzie nogi zaciskać na końcówkę 😁

Tak jak wyżej pisałam zero oznak żeby to był TEN miesiąc . Szok dla mnie ale to taki fajny szok teraz żeby tylko beta ładnie rosła i maluszek później siedział w brzuchu jak najdłużej . To będzie piękny czas ale będę się stresowac 🤷
naucz mnie badać szyjkę 😂😂

Mogłaś mieć pik w nocy. Ja tak miałam teraz. Pierwsze zdj 17 DC o 21 a drugie zdj 18dc o 8 rano, więc pik ewidentnie był w nocy.
Kurcze, no w razie czego i tak działamy chociaż chcieliśmy sprawdzić teorie "na syna" nie ukrywam 😅 nie staramy się długo więc jeszcze mamy luz. Dlatego kupiłam te testy owu żeby się wstrzelić. Dzisiaj chyba zepsuty test, pół kreski testowej mi wyszło 🙄 dokupie jutro więcej będę robić 2 razy dziennie.

Ej dziewczyny bo jednak się ten zepsuty wybarwił, po 7 minutach od zrobienia. Patrzcie jak to wygląda 😧 co ja miałabym już owulacje?!

Załączniki

• 20250822_150605.jpg
    20250822_150605.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry