Peppcia
Fanka BB :)
To mnie coś tam zakłuło parę razy pod BiedronkąWitam w klubietak mnie zmęczyła ta bolesna owulacja, że okres to będzie pikuś
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mnie coś tam zakłuło parę razy pod BiedronkąWitam w klubietak mnie zmęczyła ta bolesna owulacja, że okres to będzie pikuś
![]()
A co Ty za kijowe testy kupujesz
Może coś się klujeTo mnie coś tam zakłuło parę razy pod Biedronkązakupy zrobiłam jakbym była na wstecznym
i tyle a teraz zaczyna się ból z boku cycków
ale to jest nic w porównaniu do mojego zjeżenia dzisiaj
![]()
A kiedy powinna być?Ja nadal czekam naco jakiś czas podbrzusze mnie boli i to tyle. Wstalam dzisiaj wściekła, wzięłam gorącą kąpiel, zrobiłam sobie maseczkę, ułożyłam ładnie włosy (nie wiem na co) i mi lepiej
teraz wręcz jestem cala w skowronkach.
Popołudniu lecę do stomatologa zrobić ostatnie małe rzeczy i temat mam nadzieję, że zamknięty do kolejnego przeglądu.
Dobrego dnia dla was![]()
Może coś się kluje![]()
Może jakiś silny dotrwałDzień doberek, długo mnie nie było, praca mnie pożarła w całości.
Dzis 19 DC, prawdopodobnie 15 DC była owu, ale na nic się nie nastawiam, seksy były tylko 12-13 DC, więc nici z tego![]()
Ale wiesz że lepiej jak plemniki czekają sobie na komórkę jajowąDzień doberek, długo mnie nie było, praca mnie pożarła w całości.
Dzis 19 DC, prawdopodobnie 15 DC była owu, ale na nic się nie nastawiam, seksy były tylko 12-13 DC, więc nici z tego![]()
20, małe spóźnienie ale u mnie to serio rzadkość - może kwestia wyjazdu na wakacje. Tak się zastanawiam czy owu nie była później, jak byłam u ginekologa (wtedy wypadała środa) to szalował że owulacja będzie w niedzielę, a testy lh pik pokazały o wiele wcześniej. No nic na dniach i tak na pewnoA kiedy powinna być?![]()