reklama

Waga dzieciątek

reklama
no to urodził sie wiekszy od Eryka ale najniższa urodzeniowa taka sama prawie, to faktycznie mu ta żółtaczka dała :( ale dobrze ze juz oki:P

Dzisia j bylismy na szczepieniu-Wiktor był przerażony a teraz słodko śpi mam nadzieję że będzie ok. Pielęgniarka go zważyła i wyszło 5,5kg!!! To chyba dużo co?? Czyli wychodzi że na miesiąc przybiera 1 kg-ja tam sie cieszę, że mój cycuś taki wydajny hehe

Przerażacie mnie dziewczyny, mój synek ważył w 10 tygodniu 6,5 kilograma!!!! Pediatra nie mówił, że to źle, ale wasze dzieciaczki są mniejsze od mojego i się zaczynam obawiać czy Maks za szybko nie przybiera :-(. Wychodzi, że nabiera jakieś 300g na tydzień.

Kochanie mamy moj cudak wazył 6790 i to tydzien temu i jak bylismy do szczepienia to pan doktor pytał ,, a ile dzidzius ma miesiecy , a ja mu na to panie doktorze on? on ma 6 tyg ,, tak mi sie smiac chciało ze porazka . No coz mam dużego faceta Zobacz załącznik 51728

reklama
karmie nutramigenem skaza białkowa a urodził sie przy wadze 3100. ze szpitala wyszedł to miał 2950 bo miał zółtka ehhe . moze dlatego taki wielki bo tatko jego tez wysokasny
attachment.php

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry