reklama

Waga dzieciątek

reklama
kurcze, a nam wyszło, że Michał przez tydzień nic nie przybrał na wadze:no: lekarka w ogóle się tym nie przejęła i powiedziała, że następnym razem zważymy dokładnie bez ciuszków (tym razem miał bosy i śpiochy, bo na wadze był juz po badaniu)
nie wiem już co mam o tym myśleć, przejmować się, czy nie? jak go zważę na innej wadze, to może być różnica

Kachasku jeden tydzien nawet gdyby nie przybral - ja bym sie nie przejmowala - przeciez rosnie...i moze mu to w cm idzie ;-) Najwazniejsze ze nie spadl z wagi

nie martw sie - teraz dzieci troszke zwalniaja tempa.

anni tez tak właśnie pomyślałam odkładając kolejne ubranka;-) a Misiek ostetnio znów co chwilę głodny:szok: w nocy już mogę zapomnieć o jednym budzeniu (max 2 razy) teraz jest średnio 4 razy:crazy: a ja rano chodzę jak potłuczona

Moje chłopczysko dziś kończy dokładnie 2 miesiące i na wizycie u pediatry zaważył 5440g.
Kachasku nie przejmuj się, takie wolniejsze fazy wzrostu mogą się zdarzać - u nas też widać jakby lekki przestój w przybieraniu, bo przez ostatnie 3 tygodnie ledwie 380, podczas gdy wcześniej tygodniowo przybierał 300.

Dzis bylo wielkie,wyczekiwane wazenie!
Czekalam jak na szpilkach,ostatnim raze sie wazylysmy 3 tygodnie temu(to zdecydowanie za dlugo!!!)

Amelka utyla 470 gram i urosla 4 cm.
Trzeci miesiac zycia(ma 2 mieszki i 1 dzien ) rozpoczela z waga 5350 i wzrostem 59cm :)))
Marzylo mi 6 kilo ( hi hi hi) ale nie mozna miec wszystkiego. ;)

Jak patrzena wage waszych dzieci to nie wierze bo Eryk mały się urodził i niektóre z czerwcówiątek przewyzszja go o kilogram! Ale juz się i mój Ziomus robi papuśny, ale wczoraj przeszedł sam siebie!!!- waga pokazała że w ciągu jednego dnia przybrał 70grm:szok: Ale faktycznie rośnie z dnia na dzień:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry