reklama

Waga dzieciątek

Anielap !!!!
Gratuluje wagi , a mój chłopak i tylko 0,5 kg więcej waży , ale on chyba juz tak bedzie miał , tak nam powidziała kardiolog:-(, tylko nie wiem jak Zuzka je bo mój je za dziesięciu a waga jak zaczarowana , juz sama kasza rano i wiczorem że łycha stoi po 250 ml , areszta zupa , drugie danie , serki i non stop miele buzią , a waga jak zaczorawana , ale rośnie

Pozdrawiam i całusy dla córci

reklama
Anielap!!!
Mam nadzieję że Ciebie pocieszę ale dokladnie tyle co miala Twoja Zuza moja Klaudia miała 9,3 kg a teraz jest chuda ale duża i zdrowa babka :tak:i waży jako 8 latka 24 kg

Zmierzylam Suri - melduje poslusznie, ze moje dziecko mierzy 106 cm:szok: Wazy 13nasie z groszem... Jak ten czas zaiwania... lo matko.

Mała poprawka Nati ma około 83cm wzrostu więc brakuje jej 23cm a nie 30cm. Ja to chyba w nocy nie powinnam nic pisać bo głupoty wypisuje, a nastepnego dnia muszę prostować ehhh:-)

reklama
O kurcze jestem w szoku!!! 106 cm...???Moja ma chyba 80 cm choc dawno jej nie mierzylam wiec nawet nie wiem:szok: Dzis wieczorem ja koniecznie zmierzymy, ostatnio bylo cos okolo 80 cm. A waga jakies 11,5 kg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry