reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

reklama
No to świetnie! Jak zaczniemy używać naszej, na pewno zwrócę się do Ciebie z prośbą o porównanie (coś czuję, że też jest w kiepskim stanie... :baffled:). Ale póki co, jeszcze nadaje się gondolka :tak:

Idąc tropem ostatnich informacji w tym wątku muszę się pochwalić że nasz wózeczke spokojnie starczy do momentu aż Zosia będzie go miała dość. Emmaljunga ma chyba największą na rynku gondolę i jak Mysia tam leży to jeszcze się kupa rzeczy zmieści w nóżkach. (Różne rzeczy tam wciskam, zapasową pieluchę, dodatkowy kocyk, pieluszkę tetrową, zabawki, ubranko na zmianę, jakieś picie itp.)

A wracając do głównego tematu - wagi - jako że wczoraj był czwartek, Zosia waży 6760 czyli nadal ładnie przybiera - aktualnie w tempie 170g na tydzien. Jupi!!!

Moje biedne dziecko w gondoli wygląda jak sardynka w konserwie.... Niestety do spacerówki się nie możemy przesiąść, bo x-lander nie rozkłada się na płasko.... :-(

Idąc tropem ostatnich informacji w tym wątku muszę się pochwalić że nasz wózeczke spokojnie starczy do momentu aż Zosia będzie go miała dość. Emmaljunga ma chyba największą na rynku gondolę i jak Mysia tam leży to jeszcze się kupa rzeczy zmieści w nóżkach. (Różne rzeczy tam wciskam, zapasową pieluchę, dodatkowy kocyk, pieluszkę tetrową, zabawki, ubranko na zmianę, jakieś picie itp.)

A wracając do głównego tematu - wagi - jako że wczoraj był czwartek, Zosia waży 6760 czyli nadal ładnie przybiera - aktualnie w tempie 170g na tydzien. Jupi!!!

Efilo ja robię to samo, w gondoli mnóstwo rzeczy a niunia swobodnie sobie leży, mam taką cicha nadzieję ze całą zimę w niej pojeździmy :tak:;-):-D.
gratuluje wagi Zosienki:-).

no to my z tym problemu nie mamy, bo nasz wózek jest z tych tzw wielofunkcyjnych, czyli duża spacerówa, którą się rozkłada, przypina ochraniacz na nóżki, zakłada przykrycie i jest "gondolka" z przykryciem :tak:

reklama
Kachasku, mój też z tych tak zwanych...., też ma śpiworek w spacerówce.... tylko najniższa pozycja nie jest zupełnie płaska.... :angry:

Do góry