Blanes
Czerwiec 07', Styczeń 10'
Glonojada nie da się zripostować. Popłakałam się.....No brawo! Czyli doczołgał się już do lodówki! A do drzwiczek to na glonojada?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Glonojada nie da się zripostować. Popłakałam się.....No brawo! Czyli doczołgał się już do lodówki! A do drzwiczek to na glonojada?![]()

Może dlatego, że Magda przy ostatnim szczepieniu ważyła tyle, że była w 90tym centylu,

a nie widać po niej aby schudła od tego czasu. Nie mam wagi w domu, a na szczepieniu będziemy pewnie najwcześniej za jakieś 1,5 tygodnia, ale chyba zmierzę ją jutro w domu tak jak mówicie. U mnie w przychodni nie mierzą, a ja sama jestem ciekawa jak tam u niej z przyrostem, bo z ubranek wyfruwa błyskawicznie. Mam strasznie dużo ubrań od koleżanki i szczerze mówiąc niektóre nawet nie noszone (mimo że pranie ciuchów Madzi robię raz na 2 tygodnie - jak mi się cała pralka uzbiera), a potem nagle coś chcę jej założyć i okazuje się że za małe. Ostatnio, przy jednym ubieraniu odłożyłam do za małych 7 par śpiochów, zanim trafiłam na dobre.

Glonojada nie da się zripostować. Popłakałam się.....![]()