Mysiochomis
:*
Ja dalej ważę 53 kg ;/ dwa kilo od początku ciąży...może w szóstym miesiącu podbije mi waga... dalej czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem już 4,5 kg na plusie.Z jednej strony mnie to trochę przeraża bo w momencie zajścia w ciąże ważyłam 63 kg, wiec waga przekroczy 70 kg a to dla mnie straszne bo nigdy tyle nie ważyłam.
Mnie też przeraża ta 70Ja już 9kg na plusie
Jakoś dużo, ale pocieszam się, że większość to brzuch i biust. No coż na początku mnie to martwiło, a teraz powoli staram sie to zaakceptować;-)
To faktycznie idziemy łeb w łeb, bo ja zaczynałam od 55To idziemy łeb w łeb)) ja mam 8 na plusie. Ale podobno nie widac
![]()
Wazę między 60 a 61. waga wyjsciowa 53.
W ubrania nadal s wchodze,wiec nie jest źle. Mysle,ze tak jak przy pierwszej ciazy dojdzie do konca ok 13-14 kg. Wiec wszystko ok. Po porodzie i tak spada od razu ok 7 -8 kg. reszta w przeciagu ok 2-3 tyg.pozdrawiam![]()
WIOLA niemozliwe a jednak..
Zaczynalam z waga 70 kg, schudlam na poczatku 2kg (bez wymiotow, poprostu nie mialam apetytu), a w dniu porodu mialam 75,5 kg czyli sorki...przytylam 5,5
Bardzo sie balam, ze przytyje wtedy 20kg bylby koszmar ale widocznie maluch mial zapas i mial z czego pobierac, nie musialam duzo przybieracwazyl 3,300kg. Jadlam wszystko, duzo i o kazdej porze
Teraz zaczynalam od 53kg wiec szczupla bylam, zapas potrzebny wiec widac efektyNo i teraz nie moge jesc o kazdej porze...
Stokrotko a o ktorej chodzisz spac? Ja 22-23 wiec jak zjem o 18 to w porze snu czuje przyjemny glodek a to dobry znak![]()