Mysiochomis
:*
Ja dalej ważę 53 kg ;/ dwa kilo od początku ciąży...może w szóstym miesiącu podbije mi waga... dalej czekam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem już 4,5 kg na plusie.Z jednej strony mnie to trochę przeraża bo w momencie zajścia w ciąże ważyłam 63 kg, wiec waga przekroczy 70 kg a to dla mnie straszne bo nigdy tyle nie ważyłam.
Ja już 9kg na plusie Mnie też przeraża ta 70Ja już 9kg na plusie
Jakoś dużo, ale pocieszam się, że większość to brzuch i biust. No coż na początku mnie to martwiło, a teraz powoli staram sie to zaakceptować;-)
To faktycznie idziemy łeb w łeb, bo ja zaczynałam od 55To idziemy łeb w łeb)) ja mam 8 na plusie. Ale podobno nie widac
![]()
Wazę między 60 a 61. waga wyjsciowa 53.
W ubrania nadal s wchodze,wiec nie jest źle. Mysle,ze tak jak przy pierwszej ciazy dojdzie do konca ok 13-14 kg. Wiec wszystko ok. Po porodzie i tak spada od razu ok 7 -8 kg. reszta w przeciagu ok 2-3 tyg.pozdrawiam![]()
Ostatnio zakupiłam większe Bluzki w butiku, bo jakoś ostatnio lepiej się czuje w luźnym stroju. Chyba też zrezygnuję z posiłków po 20 bo może wtedy mój organizm bedzie mniej przeciążonyWIOLA niemozliwe a jednak..
Zaczynalam z waga 70 kg, schudlam na poczatku 2kg (bez wymiotow, poprostu nie mialam apetytu), a w dniu porodu mialam 75,5 kg czyli sorki...przytylam 5,5
Bardzo sie balam, ze przytyje wtedy 20kg bylby koszmar ale widocznie maluch mial zapas i mial z czego pobierac, nie musialam duzo przybieracwazyl 3,300kg. Jadlam wszystko, duzo i o kazdej porze
Teraz zaczynalam od 53kg wiec szczupla bylam, zapas potrzebny wiec widac efektyNo i teraz nie moge jesc o kazdej porze...
Stokrotko a o ktorej chodzisz spac? Ja 22-23 wiec jak zjem o 18 to w porze snu czuje przyjemny glodek a to dobry znak![]()