reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

ja też już zaczęłam tyć. przez ostatnie 2 tygodnie przybyło 0,5 i poprzedni miesiąc też 0,5. w sumie spadło 3 i przybyło 1,5 (0,5 gdzieś wcześniej). czyli jakbym była na -1,5. dużo to nie zmienia - brzuszek spory, ciągnie do dołu i startowałam z nadwagą. i wszystko co przybędzie idzie w brzuszek - cieszy mnie to ogromnie, choć przy wczorajszych mrozach wyjść z domu musiałam w swetrze mm, bo w swoje się nie mieszczę lub po prostu uciskają brzuch:)

reklama
ja mam w tej chwili 99cm ale jestem najedzona do granic mozliwosci...normalnie nadal mam 97cm .brzuszek podniusl sie do gory i zrobil sie bardziej widoczny

Ja mam 92 w obwodzie i dla tego nie rozumiem jak mozna w ciagu 7m-cy przybrac 2 kg i miec w obwodzie ponad 100.Startowalam z waga 57 kg w ubraniach a teraz w 28 tygodniu mam 63 kg i nadal mieszcze sie w spodnie z przed ciazy(36).Wszystko poszlo mi w biust i brzuch.Orietujac sie w wielkosci mojej dzidzi to bagaz ciazowy opiewa jakies 5 kg troche w pupce i to wszystko.Gdybym przybrala 2kg to moje dziecko bylo by jakichs mikrusowatych rozmiarow na tym etapie.

reklama
Do góry