Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta to masz już dużego chłopca w domu.I waga też już dość wysoka.
Ja się nie moge sprężyć aby zmierzyć i zważyć Dominike.
A jak już pójdziemy do przychodni to niunia jest lekko podziębiona i nie ważą już takich dzieci.
Ja się nie moge sprężyć aby zmierzyć i zważyć Dominike.
A jak już pójdziemy do przychodni to niunia jest lekko podziębiona i nie ważą już takich dzieci.
(tzn chyba idzie na równi z Kubusiem, hehe). Niestety nie ważyłam się u lekarza tylko w domu na zasadzie, że wpierw razem a potem sama. I tak jakoś wyszło, że ten chłop waży 12 kilosów!!
(waga źle waży? hmmm)Ale fakt jest taki, że ciuchy już mu kupuję jak na dzieciaczka 1,5 rocznego, haha. I ciekawe skąd on taki wielki! Sterydów mu nie dajemy, jada normalnie. Mały kulturysta :-) tyle, że bez mięśni 
Juz mnie krew zalewa, moze mam pare tylko ciuszkow ktore sa dopasnowane. Ostatnio kupilismy mu spioszki Disneya do spania i efekt jest taki ze rekawki wygladaja jak w ciuszkach po mlodszym bracie za to nogawki sie ciagna po podlodze i wyglada jak foczka....nie wiem jak oni szyja te ubranka, juz nie wspomne ze nigdy mi sie nie zdazylo zeby producent trzymal sie numeracji. Juz przetestowalam gdy kupowalam ubranka w jednym sklepie tego samego producenta i rozmiar 98 nie byl sobie rowny.
nie kumam tego