reklama
Idzia Masz racje.I nie przejmuj sie tym bo daje sobie glowe obciac ze Twoja mala w gore rosnie co widac po fotografiach
.Miezylas ja ile urosla???U mnie Franek przez 7 tygodni ani gramika prawie w wadze nie przybral a we wzroscie 6 cm

vici
mama Victor´a & Raphael`a
My bylismy na szczepieniu dzisiaj i Victir wazy 9,700 strasznie sie nosi go po schodach:sick: .A wzrostu ma 77.5 no to urosl przez prawie dwa mies 3.5 cm nie duzo
,a przytyl przez ten sam okres prawie kilo.
,a przytyl przez ten sam okres prawie kilo.Buba no no rośnie Ci przystojniaczek! :-)
Vici ładnie waży Twój synek
Ja Karolinkę idę zważyć w piątek, ciekawe ile przybrała, jest długa i szczupła, ostatnio miałam możliwość porównania jej z dziewczynką o miesiąc starszą i jest od niej sporo dłuższa ale chudsza
Vici ładnie waży Twój synek
Ja Karolinkę idę zważyć w piątek, ciekawe ile przybrała, jest długa i szczupła, ostatnio miałam możliwość porównania jej z dziewczynką o miesiąc starszą i jest od niej sporo dłuższa ale chudsza

vici
mama Victor´a & Raphael`a
Buba Franio to duzy chlop
czym go karmisz?
A mi mowia ze Victor duzy a co by powiedzieli gdyby Frania zobaczyli no pogratulowac.
czym go karmisz?A mi mowia ze Victor duzy a co by powiedzieli gdyby Frania zobaczyli no pogratulowac.
Vici karmie go cycem dwa razy raz obiadek raz kaszka i owocek plus woda pomiedzy :-) czasem jak w cycu zaduzo promili to bebilon dostaje 180 ml no i podkarmia sie czasem sam jedzeniem dla psow ;-)
maarta nie przejmuj sie kochana bo za chwile moze sie zmienic i moj w szerokosc poleci a Twoj wystrzeli w gore :-) przeciez w przyrodzie rownowaga musi byc.A z drugiej strony to wiem ze taki szybki wzrost wcale nie jest dobry....:-( boje sie bo Frank chudziutki(7800) i dlugiutki czy aby to nie jakies anomalia.Musze to skonsultowac
maarta nie przejmuj sie kochana bo za chwile moze sie zmienic i moj w szerokosc poleci a Twoj wystrzeli w gore :-) przeciez w przyrodzie rownowaga musi byc.A z drugiej strony to wiem ze taki szybki wzrost wcale nie jest dobry....:-( boje sie bo Frank chudziutki(7800) i dlugiutki czy aby to nie jakies anomalia.Musze to skonsultowac

reklama