reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

reklama
Wlasnie wrocilismy od lekarza, wszystko jest ok:tak:
Tomus ma 6 miesiecy i 6 dni
wazy 8kg
dlugi 71 cm

fajne takie bobaski co czuć, jak się na ręce weźmie!!:tak:
jestem ciekawa ile teraz moja Wiki waży, ale kolejne szczepienie dopiero w połowie marca, więc trzeba poczekać. Pani doktor powiedziala, że teraz już nie będzie przybierać ponad kilogram miesięcznie... no ja tam nie wiem, czy ona jej posłucha:confused:

a ja jestem trochę zła na tego mojego "cudownego" lekarza, chiałam zważyć małego, a on stwierdził, ze Kubus dobrze wygląda,więc mi go nie zważył, ale oni tu to mają wszystko w d..., chyba czas na zmianę doktora:-), pojawili sie u nas polscy pediatrzy-musimy się tam przenieść niebawem, moze tam beda inaczej do nas podchodzic.ale ostatnio jakis miesiac temu maly mial 8400 i 72 cm

reklama
Edytka, to drobna jest Oleńka, a ja myślałam że mój Bartuś najlżejszy. Tak jak patrzę to inne dzieciaczki z forum przekroczyłyu już 8 -9 kg. Ja jutro mam szczepienie ale wątpię czy Bartek do 8 kg dobił

Do góry