reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

My używamy 4 huggies 8-14 i sa idealne:cool2: jutro podam wymiary mojego brzdaca idziemy na szczepienie:tak:Sama jestem ciekawa:-)

Ja pamietam jak synek kuzynki zaczał chodzic rzeczywiście wyszczuplał:tak:no ale więcej ruchu to nie ma sie co dziwić:tak:

reklama
Hajduga jak sie cofniesz o kilka postow to bedziesz wiedziala kto kiedy ile wazyl, bo wpisujemy wagi naszych pociech na bierzaco.
Moj mysle wazy troche ponad 9kg, a wzrostu ci nie napisze bo juz dawno go nei mierzylam,a poza tym z tym wzrostem to tez jest roznie , ja mam wrazenie ze za kazdym razem mi wychodzi inaczej ;-)

Mój synek ma 19 miesięcy i waży ponad 13 kilo . Niewiem tylko ile ma dokładnie wzrostu bo niepotrafie go zmierzyć , a w przychodni ani razu go niemierzyli

Piotrek 6,5 msc(za trzy dni:-))

Waga 8300 kg długosc 70 cm :tak:

Troche sie zdziwiłam bo przez dwa miesiace przybrał tylko 300 g ale lekarka powiedziala ze teraz tak bedzie :-)

Natalia-to faktycznie mało:tak:mój Adaś na pewno wiecej przybral:dry:mam nadzieje ze nie za duzo:baffled:szczepienie 12 marca to sie okaze:dry:
My uzywamy Pampers 4,teraz mamy 4+ bo 4 nie bylo i powiem wam szczerze ze nie widze znaczącej różnicy:baffled:ale przechodzimy na Happy albo wrócimy do Huggiesów bo te pampiaki są najdroższe:-p

Natalia to faktycznie malutko, teraz widze dlaczego lekarki sie dziwily ze Karol przytyl kilogram:-D

Mój Filip niestety ponad kilo przybrał ostatnio, a teraz od 3 lutego 600, kiedy on zacznie mniej przybierać?????. Może teraz już mniej mu przybędzie?. Czekam na 3 kwietnia to porównam,:sorry2:

reklama
Do góry